Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

& Other stories släpper smyckeskollektion med Mia Larsson

15 maj, 2019 
AvJenny Fredriksson
Mia Larsson designar smyckeskollektion för & Other stories.
Den 21 maj släpper & Other stories en magisk smyckeskollektion med designern Mia Larsson. Inspirationen kommer från havet och allt är handgjort i Stockholm, av återvunna material. Se hela kollektionen här!
Annons

Den Stockholmsbaserade juveleraren och smyckesdesignern Mia Larsson vänder sig till naturen för både inspiration och material i den senaste samarbeteskollektion som hon och & Other stories gör i vår.

Återvunnet och unikt

Mia – som jobbar mycket med återvunna material i sin övriga produktion – hämtade ostronskalen på en fiskrestaurang i Stockholm. Sedan gick hon hem till sin ateljé, tvättade skalen och gjöt samman dem med det återvunna silvret. Resultatet: Helt unika smycken.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Från hårklammor till skulpterat halsband

Kollektionen består av sju smyckesmodeller: Stora ringar, vackra örhängen, en maffig hårklämma och ett skulpterat halsband.  Alla smycken är handgjorda och den unika kollektionen med ostronskal och återvunnet silver skapades i Mias ateljé i Stockholm. Prisspannet ligger mellan 590 kronor, för ett örhänge, och upp till 1 490 kronor, för ett stort statement-halsband i silver.

Annons

– Jag tycker kollektion är som det är med exklusiva smycken överlag, varje ostronskal känns speciellt att bära. Precis som pärlor är varje ostronskal unikt, säger Mia Larsson om kollektionen.

Då släpps kollektionen på & Other stories

Smyckeskollektion på & Other stories av Mia Larsson lanseras den 21 maj 2019 i utvalda butiker och online.

Mia Larsson

Inspirerad av fest och natur

Smyckena som Mia gör är den perfekta hybriden mellan natur och konst. Dessutom är de bärbara och varje smycke är unikt. På kampanjbilderna ser man kopplingen mellan källan – den härliga kvällen på krogen med kompisgänget och en skaldjursplatå – till de färdiga smyckena.

Annons
& Other stories x Mia Larsson ostronring

Se hela kollektionen & Other stories x Mia Larsson här

Kollektionen består av sju helt unika smycken i återvunnet silver och ostronskal. Favoriterna är  skulpturala örhängena och halsbandet!

Annons
& Other stories x Mia Larsson ostron - örhänge
& Other stories x Mia Larsson ostronhalsband
& Other stories x Mia Larsson ostron - örhänge
& Other stories x Mia Larsson ostronhårklämma
Annons
Annons

 

& Other stories släpper en hyllningskollektion till smyckena

Som ett komplement till Mias smycken har & Other Stories designateljé i Stockholm skapat en kollektion inspirerad av havet.

Färgerna rimmar så fint med Mias smycken, vi ser toner av pärlemo, vitt och blått. Det är vackra off white-plagg med broderier, svepande sommarklänningar och batiktvättade jeans. Samtliga plagg är tillverkade i hållbara material som tencel, ekologisk bomull och återvunnen polyester. Plaggen släpps i samband med smyckena den 21 maj i utvalda butiker och på hemsidan. Vi har valt våra favoriter!

Annons
& Other stories denimjacka
& Other stories vit klänning
& Other stories vit blus med bordyr
Annons
& Other stories spetstopp
& Other stories stickad tröja
& Other stories vit kavaj
Annons
& Other stories blommig kjol

Läs mer:

Annons