Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

& Other Stories släpper ny jeanskollektion – se den här

01 okt, 2020 
AvVilma Nordell
& other stories jeansguide
Under hösten släppte & Other Stories en jeanskollektion med fem tidlösa modeller. Nu har de utökat kollektionen med tre nya modeller. Hög midja, croppade, flared och klassiska raka jeans i olika tvättar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

& Other Stories ultimata jeanskollektion med tidlösa denimmodeller skapade för att hålla säsong efter säsong. Under hösten lanserades kollektionen med fem tidlösa modeller för att fira det ikoniska jeansplagget – och nu har de släppt ytterligare tre modeller!

Alla jeansmodeller är tillverkade av hållbart framställda material med ekologisk och återvunnen bomull där även alla detaljer som knappar och blixtlås räknas in. Med snitt att bära säsong efter säsong i ekologiskt och återvunnet bomull.

&other-stories-jeansguide
Jeansmodellen "Favourite Cut" i rak modell och med hög midja från & Other Stories.

Kanske hittar du dina nya favoritjeans bland kollektionen att bära många säsonger framöver.

Annons

& Other Stories 3 senaste jeansmodeller:

DEAR CUT

Klassisk femficksmodell med inspiration från 90-talet. Vid modell med hög midja ger en smickrande feminin silhuett. Tillverkad i bomullsdenim utan stretch. De finns här (reklamlänk).

MAJOR CUT

Mom-jeans med relaxed fit, hög midja och vidd runt lår och stuss - samt bekväm passform. Tillverkad i bomullsdenim utan stretch. De finns här (reklamlänk).

Annons

MOOD CUT

Retro- och vintageinspirerade ankellånga jeans med hög midja och utsvängda ben. De finns här (reklamlänk).

Se de fem andra jeansmodellerna:

Spana in hela & Other Stories nya jeanskollektion här! (reklamlänk)

Keeper Cut

keeper-cut-&other-stories

En avslappnad och elegant modell gjord av styv denim för att hålla form över tiden. De raka benen är inspirerade från jeansikoner från 90-talet. Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

Annons

Favourite Cut

favourite-cut-&other-stories

Den här modellen är tänkt som en grundspelare i garderoben, de är formade med en hög midja och de skapar en rak siluett med en lätt stretch. Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

CRUSH CUT

crush-cut-&other-stories

En vintageinspirerad siluett med hög midja med snygg passform från lår till knä där de är formade med en lättare flare. De kommer även i en croppad modell. Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

Annons

Treasure Cut

treasure-cut-&other-stories

En enkel, bekväm och smickrande modell med vida och lekfulla ben med en skräddarsydd finish. Jeansen kommer även i en croppad modell. Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

Special cut

special-cut-&other-stories

En jeansmodell med smal passform och högre midja med superstretchigt material för att forma och skulptera kurvor. Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

Therese Hellströms tre bästa stylingtipsBrand logo
Therese Hellströms tre bästa stylingtips

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons