& Other stories öppnar pop-up – med torkade blommor

& Other stories öppnar pop-up-butik med torkade blommor.

Som del av sin lansering av nya bröllopskollektion anordnar & Other stories en urhärlig blomster-pop-up i sin butik på Biblioteksgatan. Temat är torkade blommor, som är det trendigaste i blomvärlden just nu.
08 april, 2019

Trender kommer och går – och 2019 är torkade blommor det trendigaste som finns i blomstervärlden. Och inte sedan det ljuva 80-talet då buketter med torkade eterneller och rosor var ett givet inslag i inredningen, har vi sett så mycket kreativa blomsterarrangemang med torkade blommor som nu. Nu har trenden dessutom spridit sig till modevärlden.

Smycken av torkade blommor till sommarens fester

Är du nyfiken på den senaste trenden inom blommor bege dig då till & Other stories-butik på Biblioteksgatan i Stockholm mellan den 11-14 april 2019 där & Other stories anordnar en supermysig pop-up med floristen Madeleine Ljungfeldt. Där kommer hon skapa vackra smycken av torkade blommor, perfekt till den kommande festsäsongen med student, bröllop och midsommarpartaj. Du kommer bland annat köpa ljuvliga örhängen, armband eller varför inte en blomsterkrona till bröllopet? Och självklart finns vårens stora snackis; håraccessoarer i form av klämmor, hårband och diadem också att hitta.

Förutom handgjorda blomstersmycken kommer du kunna köpa buketter med torkade blommor och andra växter.

& other stories wedding collection krans med torkade blommor

& Other stories med blomsterkreationer signerade Madeleine Ljungfeldt.

Läs mer:

ELLE listar: 2019 års största bröllopstrender

Shoppa den rosa bröllopstrenden – här är de finaste köpen just nu