Här öppnar & Other Stories pop up-butik

06 dec, 2017 
AvJohanna Lejon
& Other Stories välkomnar en ny pop up-butik i anslutning till butiken på Biblioteksgatan i Stockholm. Under en vecka i december kommer & Other Stories tillsammans med Laulhère, en av de mest anrika baskertillverkarna i Frankrike, att ha en mängd handgjorda varianter av denna franska klassiker till försäljning.
Annons

Med en designateljé i Paris har & Other Stories en speciell plats i hjärtat för allt det franska. Inför julsäsongen 2017, vill de erbjuda kunderna något extra i denna anda och har därför bjudit in Laulhère, en av Frankrikes mest anrika baskertillverkare att öppna en pop up-butik.

– Det känns väldigt roligt att samarbeta med & Other Stories som precis som Laulhère vill inspirera människor att skapa sitt eget uttryck genom kollektioner med stort fokus på kvalitet, material, design och detaljer. Att tillverka en av våra baskrar är en noggrann process som tar två dagar och inkluderar otaliga justeringar och kontroller. För oss är baskern en tidlös modeaccessoar och fransk symbol, säger Lucie Mattio-Parmhed, svensk agent för Laulhère i ett pressmeddelande.

Fransk pop-up

Under perioden 7-13 december kommer pop up-butiken i regi av Laulhère att ha öppet i anslutning till & Other Stories butik på Biblioteksgatan. Utbudet inkluderar baskrar för kvinnor och barn som visar en mix av Laulhères klassiska modeller blandat med några av hjältarna från säsongens kollektion.

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Hatt med märke.
Färgglada basker- hattar.
Accessoarer från & Other stories.

Foto: & Other stories

Annons

Läs mer:

Annons