Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Här öppnar & Other Stories pop up-butik

06 dec, 2017 
AvJohanna Lejon
& Other Stories välkomnar en ny pop up-butik i anslutning till butiken på Biblioteksgatan i Stockholm. Under en vecka i december kommer & Other Stories tillsammans med Laulhère, en av de mest anrika baskertillverkarna i Frankrike, att ha en mängd handgjorda varianter av denna franska klassiker till försäljning.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Med en designateljé i Paris har & Other Stories en speciell plats i hjärtat för allt det franska. Inför julsäsongen 2017, vill de erbjuda kunderna något extra i denna anda och har därför bjudit in Laulhère, en av Frankrikes mest anrika baskertillverkare att öppna en pop up-butik.

– Det känns väldigt roligt att samarbeta med & Other Stories som precis som Laulhère vill inspirera människor att skapa sitt eget uttryck genom kollektioner med stort fokus på kvalitet, material, design och detaljer. Att tillverka en av våra baskrar är en noggrann process som tar två dagar och inkluderar otaliga justeringar och kontroller. För oss är baskern en tidlös modeaccessoar och fransk symbol, säger Lucie Mattio-Parmhed, svensk agent för Laulhère i ett pressmeddelande.

Fransk pop-up

Under perioden 7-13 december kommer pop up-butiken i regi av Laulhère att ha öppet i anslutning till & Other Stories butik på Biblioteksgatan. Utbudet inkluderar baskrar för kvinnor och barn som visar en mix av Laulhères klassiska modeller blandat med några av hjältarna från säsongens kollektion.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Hatt med märke.
Färgglada basker- hattar.
Accessoarer från & Other stories.
Annons

Foto: & Other stories

Läs mer:

& Other stories öppnar pop-up – med torkade blommor

& Other Stories fyller 5 år – firar genom att lyfta kvinnor som inspirerat dem

 Lou Doillon om den franska stilen: ”Vi är självmedvetna och vet vad vi passar i”

Annons