& Other Stories öppnar digital pop-up tillsammans med The Deep End Club

På onsdag, den 22 augusti 2018, öppnar & Other Stories en digital pop-up tillsammans med The Deep End Club.
20 augusti, 2018

Den Los Angeles-baserade och mångbegåvade Tennessee Thomas grundade The Deep End Club år 2013. Efter flera års turnerande som trummis i bandet The Like ville hon etablera en plattform där artister och aktivister kunde arbeta tillsammans mot målet att finna kreativa lösningar på globala problem. Rörelsens motto, som även pryder deras t-shirtkollektion, lyder “GIVE A DAMN!” , en budskap som genomsyrar allt vad de tar sig för.

& Other Stories har länge drömt att få till ett samarbete med Tennessee Thomas. Modevarumärket kontaktade henne efter att ha besökt evenemanget Radical Open Mic som The Deep End Club anordnade på Echo Park i Los Angeles.

“Tennessee Thomas inspirerade oss med sin gränslösa kreativitet och med den beslutsamhet hon visar i arbetet att förbättra världen. Thomas energi och budskap sprids via hennes t-shirts och vi är jätteglada över att kunna erbjuda två unika t-shirts i den digitala pop up-butiken”, säger Anna Nyrén, Head of Co-labs på & Other Stories.

Den digitala pop up-butiken kommer att erbjuda två t-shirts med The Deep End Clubs klassiska budskap “Give a damn” och “In Solidarity”, samt två färgglada t-shirts.

“Jag älskar & Other Stories. Denna pop up-butik ger The Deep End Club en fantastisk möjlighet att nå ut till en ny publik runt om i världen. Genom att bära en t-shirt med ett budskap går det att på ett enkelt sätt starta ett meningsfull samtal och visa att du tar avstånd från likgiltigheten. Det visar att du är medveten och intresserad av att utforska de större globala utmaningar som vår generation i dag står framför”, säger Tennessee Thomas i ett pressmeddelande.

Kolla in kollektionen nedan!

The Deep End Club-kollektionen finns tillgänglig den 22 augusti.

Foto & Other Stories