& Other stories i designsamarbete med Minju Kim

& other stories och Minju Kim släpper kollektion våren 2022

& Other stories avslöjar nu ett kommande samarbete med sydkoreanska designern Minju Kim. Kollektionen, som ska innehålla ready-to-wear samt accessoarer med lekfull estetik, släpps våren 2022.
11 januari, 2022
1:01

Efter reklamen: Så stylar du den mjuka och bohemiska looken

(1:01)

& Other stories har teamat upp med den sydkoreanska designern Minju Kim och tillsammans har de båda parterna tagit fram en kollektion som släpps våren 2022. Det avslöjar den svenska modekedjan idag.

Seoul-baserade Minju Kim lanserade sitt varumärke med samma namn, MINJUKIM, 2015 efter att ha vunnit H&M Design Award. Hon var också semifinalist i LVMH Prize for Young Fashion Designers och den första vinnaren av Netflix realityshow Next in fashion.

Minju Kim designar kollektion för & Other stories.

Minju Kim är känd för sin lekfulla estetik med prints och utstickande silhuetter.

Lekfull kollektion med mycket färg och print

Minju Kim är känd för sin lekfulla estetik med mycket färg, mönster och utstickande silhuetter. Än så länge har vi inte fått se resultatet av samarbetet, men & Other stories själva utlovar en kollektion som återspeglar just Minju Kims konstnärliga kreativitet och glädje. Kollektionen, som består av ready-to-wear och accessoarer, kommer att lyfta fram designerns sagolika fantasi med hantverket i fokus.

Och båda parter är exalterade över samarbetet:

– Sedan Next in Fashion har många fans runt om i världen, inklusive de som inte tidigare var så intresserade av mode, skickat meddelanden till mig, säger Minju Kim i ett pressmeddelande och fortsätter:

Minju Kim är baserad i Seoul

Minju Kim är baserad i Seoul.

– Jag är glad över att det här samarbetet kommer att tillåta alla dessa MINJUKIM-älskare att få tillgång till och uppleva vår design samt ge oss möjligheten att visa våra kläder för en bredare publik. Jag har väntat länge på den här typen av tillfälle och jag är så exalterad över att det är med & Other stories!

– Vi är överlyckliga för att få samarbeta med Minju Kim. Sättet hon sakkunnigt och helt utan ansträngning kombinerar en lekfullhet med modern haute couture-estetik tilltalar verkligen oss och den moderna kvinnan. Vi ser så fram emot att dela med oss till världen av den här livfulla kollektionen till våren, säger Rocky af Ekenstam Brennicke, Head of Brand and Creative på & Other Stories.

Minju Kim designar kollektion för & Other stories

Resultatet av samarbetet är en kollektion innehållandes ready-to-wear och accessoarer.

Då släpps MINJUKIM X & Other stories

Exakt datum för lansering är ännu inte officiellt, men samarbetet mellan MINJUKIM och & Other stories kommer finnas tillgängligt online på Stories.com och i utvalda butiker under våren 2022.

Foto: & Other stories