Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

& Other stories lanserar hårvård – då finns produkterna i butik

14 aug, 2018 
& Other stories vidgar sitt utbud inom skönhetssegmentet. Med inspiration från Los Angeles släpper de hårprodukter som ska passa alla hårtyper.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

& Other stories erbjuder sedan tidigare ett brett skönhetssortiment vid sidan om kläder, skor och accessoarer. Men snart kommer du även kunna shoppa schampo och balsam hos den svenska kedjan. Ja, nu meddelar varumärket att de vidgar utbudet ytterligare och lanserar hårvårdsprodukter. Tillsammans med den LA-baserade kändisfrisören Kylee Heath har de tagit fram ett gäng produkter som ska passa alla hårtyper och inspirationen kommer från just Los Angeles och röda mattan.

LÄS OCKSÅ: Other Stories i nytt samarbete med brittiskt inrednings- och livsstilsvarumärke

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Vid lanseringen släpps tre olika serier – en med fokus på att reparera, en för användning varje dag samt en för de mer festliga tillfällena.– Jag har testat alla produkter – på mig själv och mina klienter – för att vara säker på att varenda en av dem levererar. Vårt mål var att utveckla högpresterande rengörings- och stylingprodukter och jag är stolt över att ha varit en del av samtliga steg i processen, säger Kylee Heath i ett pressmeddelande.

Utbudet består av schampo, balsam och hårbottenskrubb samt stylingprodukter som thickening cream, blowout lotion och beach spray. Samtliga produkter kommer finnas tillgängliga i butik och online från den 16 augusti.

LÄS OCKSÅ: Älskar du astro? Då ska du kolla in Other stories nya horoskopkollektion

Foto: & Other stories

Artikeln publicerades först på Baaam.

 

Annons