Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

& Other Stories i samarbete med Kim Gordon

21 aug, 2017 
AvLisa Segerson
Konstnär, författare, musiker och en av grundarna till Sonic Youth, & Other Stories introducerar ett nytt co-lab av coola Kim Gordon. Tillsammans har de skapat en kollektion med unika motiv.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Under hösten 2017 presenterar & Other Stories ett colab tillsammans med Kim Gordon. Konstnären har alltid inspirerat & Other Stories och i den gemensamma kollektionen ger hon ett nytt uttryck till alla garderobsklassiker med hjälp av tryck och mönster.

”Jag valde att jobba med pronomen för jag gillar den känsla och dramatik som ett ord kan skapa. De kan ge en särskild mystik och atmosfär. Att jobba med t-shirts och hoodies vad nästan som att jobba med blanka dukar. Trycken ger plaggen en handgjord känsla och de abstrakta motiven ser nästan batikfärgade ut. Jag gillar kontraster och när något förväntat kan tolkas på ett överraskande sätt. Vi lever i värld där kvinnor har nya möjligheter att experimentera med kontraster och tolkningar genom sin look, säger Kim Gordon.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Co-labet är baserat på mönster från & Other Stories designarkiv, utvalda tillsammans med Kim Gordon. Kollektionen går i vitt och svart tillsammans med en speciell rosa nyans. Samlingen inkluderar nio basplagg av ekologisk bomull, fem silkesscarves och två halsband av mässing med orden ”her” och ”morning mirror.

Annons

”Kim Gordons orubbliga kreativitet, konstnärliga integritet och entreprenörsanda är en fantastisk källa till inspiration för generationer av kvinnor. Vi beundrar hur hon ständigt skapar sina egna regler snarare än att anpassa sig till andras förväntningar. I det här co-labet får vi presentera en del av hennes historia och konstnärskap till våra kunder”, säger Caroline Björkholm, Head of Creative Lab på & Other Stories.

Bilderna togs under en dag i Kim Gordons hem i Los Feliz-området i Los Angeles. Hennes hund Syd blev ett oväntat inslag i plåtningen och visar en av co-labets stora silkessjalar.

Annons

Kim Gordon & Other Stories co-lab kommer att finnas tillgänglig i utvalda butiker och online under hösten 2017.

ELLE har fått tillgång till två exklusiva kampanjfilmer. Se klippen nedan.

Annons

LÄS OCKSÅ:

& Other Stories nya sommarkampanj får oss att sukta efter semester

& Other Stories lanserar nytt koncept för hemmet – se de första bilderna

Monki lanserar global hållbarhetskampanj – se filmen här

 

 

Annons