Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

& Other Stories nya grepp: visar upp höstkollektionen på Instagram under Paris Fashion Week

26 sep, 2017 
AvJohanna Lejon
Inför höstens Fashion Week-säsong har & Other Stories bjudit in sju inspirerande kvinnor för att visa upp sin AW17-kollektion på Instagram.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Profilerna Candice Lake, Laura Bailey, Jan Quammie, Sarah Nait, Camille Charrière Labériane Ponton och Maria Bernad, har skapat sina egna tolkningar av & Other Stories höstkollektion (reklamlänk), som sedan fångats av Candice Lake – en av pionjärerna när det gäller streetstylefotografering.

– Streetstyle är ett fantastiskt sätt att visa sina känslor och sin personlighet på ett uttrycksfullt sätt, utan att behöva förklara något. Som fotograf ser jag streetstyle som en visuell explosion, vilket gör det till ett av mina favoritmotiv att arbeta med, säger Candice Lake i ett pressmeddelande från & Other Stories.

Läs också: Other Stories i samarbete med Kim Gordon

”Under Paris Fashion Week, som pågår mellan 26 september och 3 oktober, kommer & Other Stories att dela dessa looks på Instagram. Genom att varje profil visar upp sin egen stil lyfts säsongens nyckelplagg på ett personligt sätt. De sju kvinnornas val av looks reflekterar möjligheterna i & Other Stories sortiment. Den här säsongen präglas det av allt från vågade prints, djupa juveltoner och feminina silhuetter till fuskpäls, glitter och lackdetaljer”, skriver & Other Stories (reklamlänk)i ett pressmeddelande.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Foto & Other Stories

Annons