Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Olivia Wilde för H&M Concious exclusive

19 feb, 2015 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Med mersmak av klänningen som bars av Josephine Bornebusch när hon inledde årets ELLE-gala (en imponerande festblåsa från Conscious Collection, skimrande i miljökampens symboliska färg grönt) kan vi inte annat än längta efter att få lägga händerna på fler exklusiva och miljömedvetna modeplagg. Ni har väl inte missat att H&M släpper ännu en hållbar kollektion, Conscious Exclusive, i kampen för ett mer långsiktigt mode?

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Ansikte utåt för kampanjen är den hållbarhetsengagerade modellen Olivia Wilde. Globala influenser har samlats från afrikanska, asiatiska och indiska kulturer vilket har inspirerat till skärningar och detaljer på plaggen. Kollektionen är en fusion av mode och miljötänk där fokus ligger på klänningar med handritade tryck tillverkade av ekologiskt silke, bomull, linne och Tencel samt återvunnen polyester och miljövänligt läder.

Conscious Exclusive släpps online och i ca 200 utvalda H&M-butiker världen över den 16 april 2015.

Annons

Av Josefine Hinsegård

olivia-wilde-h-m-conscious-exclusive-2015-campaign_1
olivia-wilde
H&M_OW_0077
Annons