Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderVårmode 2024StreetstyleMilano fashion week

Olivia Palermo gör det bäst!

10 jul, 2015 
AvNina Campioni
Annons

Samtidigt som vi har full koll vad som händer på modescenen under coutureveckan i Paris så har vi naturligtvis också koll på vad som händer utanför visningarna. Där samsas fashionistas från hela världen till en annan typ av modevisning. Och drottningen av Parisveckan är utan tvekan: Olivia Palermo.

Olivia Palermo blev känd genom sin medverkan på MTV-showen The City som gick 2008. Efter det fick hon en andra karriär som allas favoritfashionista. Och hon gör det bra. Fortfarande 2015 är hon en kraft att räkna med på front row och utanför modevisningarna. Hon har en classy, dyr och sober stil med en förmåga att sprida de senaste trenderna på sitt egna eleganta sätt där hon gärna överraskar med en twist. Spana in bildspelet nedan för att se vad hon burit under veckan.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons

 

Annons