Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Här intar kändisarna catwalken för att hylla Virgil Abloh

01 mar, 2022 
Off Whites visning AW22
Off Whites första visning sedan Virgil Abloh gick bort blev ett känslosamt modeögonblick och catwalken full av välkända ansikten som hyllade designern.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Köpenhamn, New York, London, Milano! De internationella modeveckorna avlöser just nu varandra. Världens största designers presenterar sina höstkollektioner för 2022 och under nästan en månads tid har vi bjudits på inspiration inför den kommande säsongen – såväl på catwalken som på gatorna i modestäderna.

Nu riktar vi blickarna mot Paris. Under måndagskvällen inleddes modeveckan i den franska huvudstaden och på schemat stod bland annat Off white. Visningen var modehuset första sedan designern Virgil Abloh avled i november 2021, och precis som förväntat blev det ett känslosamt modeögonblick.

Kändisarnas hyllningsshow av Virgil Abloh

Visningen inleddes med vita flaggor med designerns slogan ”Question everything” varpå en rad välkända ansikten bar hans design. Däribland Serena Williams och modellikoner som Naomi Campbell, Helena Christensen, Hadid-systrarna, Karlie Kloss och Kendall Jenner. Den kändistäta visningen ses nu som ytterligare ett bevis på hur beundrad designern var.

Annons
Cindy Crawford och dottern Kaia Gerber efter Off Whites visning under Paris Fashion Week.
Cindy Crawford och dottern Kaia Gerber efter Off Whites visning under Paris Fashion Week.

Två andra välkända namn på plats var Cindy Crawford och den modellande dottern Kaia Gerber som gick visningen tillsammans. Cindy iklädd en tyllkjol i maxilängd och Kaia en minikjol med puffdetalj.

Off White AW22

Kollektionen är designad av Virgil och kompletterad av hans kreativa team och samarbetspartners och varje look kom med en bakgrundshistoria. Vi fick bland annat ta del av en hyllning av designers vän Sarah Jessica Parker – looken ”The Carrie B” som matchades med en enorm shoppingväska, självporträttet ”The Verg” och en aldrig använd 2020 års Metgala-klänning för Kylie Jenner.

Annons

Se bilderna från visningen:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

TV: Filmklänningarna som skrev om modekartan

Filmklänningarna som skrev om modekartanBrand logo
Filmklänningarna som skrev om modekartan

Foto: Imaxtree/TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons