Nytt om VS: Rihanna ut, Kendall och Ellie Goulding in!

04 nov, 2015 
AvOlle Arnell
Annons

I dagarna har några ändringar kring Victoria’s Secret Fashion Show kommit ut. Vi sammanfattar dem åt dig.

Häromdagen fick Gigi Hadid beskedet om att hon är utvald som en av modellerna till Victoria’s Secret Fashion Show. Har du inte sett den fina filmen på när hon får beskedet så rekommenderar vi att du tittar på den här. Det har dock kommit några fler nyheter kring showen de senaste dagarna.

Som vi skrev om för ett par veckor sedan var ju tanken att Rihanna, Selena Gomez och The Weeknd skulle uppträda på showen men nu har tyvärr Rihanna tvingats lämna återbud. Anledningen är att hon är fullt upptagen med att spela in sitt kommande album Anti.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Det har dock även kommit glädjande nyheter inför modeshowen. Till exempel att ersättaren för Rihanna blir ingen mindre än Ellie Goulding! Den nya trion som står för framträdandena den 10 november är alltså Selena Gomez, The Weeknd och Ellie Goulding.

Ett annat tillskott till den storslagna modevisningen är Kendall Jenner som just nu inte minst är aktuell med H&Ms samarbete med Balmain (läs mer om det här). Kendall som fyllde 20 år igår kunde knappast få en bättre födelsedagspresent! Någon som också kommer att gå visningen för Victoria’s Secret är Candice Swanepoel som fyllde 27 häromdagen. Kolla in några av hennes snyggaste looks – och fallet på Givenchyvisningen på New York Fashion Week i somras – i bildspelet nedan.

Annons

Eller har du, precis som vi, tankarna på H&M x Balmains kollektion som släpps i morgon? Kolla i så fall in ALLA plaggen här!

Foto All Over Press

Relaterad läsning från ELLE:

Annons