Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Nyckelplaggen du behöver i garderoben 2020

26 feb, 2020 
Nyckelplaggen 2020
Garderobsinvestering och prioritering! ELLE ger dig tips på prisvärda nyckelplagg att ge plats för i garderoben för hela 2020.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Minska vardagsstress och klädpanik med nyckelplagg som du kan bära dag som kväll, till både jobb och fest, beroende på hur du stylar dem. ELLE har valt ut 13 prisvärda plagg strax under 1 500 kronor, som fungerar perfekt under hela året. Här är plaggen som vi investerar i!

Streetstyle Copenhagen Fashion Week.
Skinnbyxan, sneakers, skjortan och den långa kappan – check! Streetstyleinspriation från Köpenhamns modevecka 2020.

1. Den perfekta skjortan

Randig skjorta, H&M

Skjorta i oversized modell med voluminösa ärmar och blå/vita räder från H&M.

Skjorta i oversized modell med voluminösa ärmar och blå och vita räder från H&M. Välj att bära framsidan instoppad i skinnbyxor eller jeans i ljusblå eller vit tvätt. Skjortan finns att klicka hem här. (reklamlänk)

Annons

2. De raka jeansen

Jeans, Gina tricot

Ljusa jeans i rak modell med hög midja från Gina Tricot. Bär dem med precis vad som helst!

Ljusa jeans i rak modell med hög midja från Gina tricot. Den ljusa tvätten och den smickrande passformen gör dem till de perfekta vardagsjeansen. Finns att klicka hem här. (reklamlänk)

3. Vardagsklackarna

Boots med klack, & Other stories

Ett par stilrena boots med en lagom hög klack gör dig redo för både både jobbmöten och afterwork.

Ett par stilrena boots med en lagom hög klack gör dig redo för både både jobbmöten och afterwork. Dessa från & Other stories finns att klicka hem här. (reklamlänk)

Annons

4. Den stickade tröjan

Stickad kofta, Weekday

Beige kofta från Weekday.

Den stickade tröjan i en något oversized modell är det perfekta plagget för tidig vår. Välj att bära en kofta i stickat material för att fånga en av vårens hetaste trender. Den lilla koftan är nämligen ett av årets populäraste trendplagg. Denna kofta i beige från Weekday finns att klicka hem här.  (reklamlänk)

Är du sugen på fler koftor? Spana in vår stora artikel med shopping och stylingtips här.

5. Halskedjan

Nätt halskedja, Blue Billie

Halskedja från Blue Billie.

Glöm inte att satsa på detaljerna! En stilfull halskedja eller två ger det lilla extra till din look och väljer du en nätt variant är den enkel att bära fullt ut, dag som natt. Den här halskedjan från Blue Billie är ett fint alternativ. Finns att klicka hem här. (reklamlänk)

Annons

6. Skinnbyxan

Skinnbyxa i skinnimitation, Carin Wester

Skinnbyxor i skinnimitation från Carin Wester.

Skinnbyxan är ett plagg som har en självklart plats i basgarderoben då de passar lika bra vinter som vår. Överallt finns fina alternativ i 100% läder, men även en hel del i skinnimitation. Som dessa prisvärda byxor från Carin Wester som finns att klicka hem här. (reklamlänk)

7. Vita sneakers

Sneakers, Adidas/Stan Smith

Vita sneakers från Stan Smith Adidas.

Klassiskt och fräscht! Ett par vita sneakers är en smart och användbar investering inför vårsäsongen. Finns det något bättre än ett par fräscha vita sneakers under vår- och sommarsäsongen? Välj ett par som passar till precis vad som helst i din garderob. Dessa sneakers från Adidas/Stan Smith finns att klicka hem här. (reklamlänk)

Annons

8. Vardagsväskan

Väska, Little Liffner

Väska från Little Liffner.

Investera i en väska som kan bli din bästa vän i vardagen. Little Liffner gör många användbara varianter. Spana in Tulip väskan från Little Liffner här. (reklamlänk)

9. Kostymsetet

Kavaj, Arket

Kavaj i oversized modell från Arket.

Den klassiska svarta kavajen är ett måste i basgarderoben! Den här säsongen finns det överflöd av smickrande alternativ, men den perfekta kan vara svår att greppa. Vår favorit? Denna i oversized modell från Arket som gör sig fin med alla typer av byxor, kjolar och klänningar.  Finns att klicka hem här. (reklamlänk)

Annons

Kostymbyxa, Arket

Kostymbyxa från Arket.

Den svarta kostymbyxan är givetvis med på listan. Hur du stylar den ensam? Satsa på skjortan eller den stickade koftan. Kostymbyxa från Arket finns att klicka hem här. (reklamlänk)

10. Den vita t-shirten

Oversized t-shirt, & Other stories

Vit T-shirt från & other stories.

Att den vita t-shirten är ett nödvändigt basplagg vet vi alla, men tro oss när vi säger att den perfekta varianten är otroligt klurig att springa på. ELLE-redaktionens favorit är den boxiga varianten med hög hals och lagom lång ärm. Denna prisvärda t-shirt från & Other stories finns i ett flertal färger och du hittar den här. (reklamlänk)

Annons

11. Den långa kappan

Beige kappa, Stylein

En favorit den här säsongen är beige och rutig från Stylein.

En längre ullkappa i beige nyans håller dig både stilren och varm, både tidig vår och höst. En favorit den här säsongen är beige och rutig från Stylein. Finns att klicka hem här. (reklamlänk)

12. Kashmirtröjan

Kortärmad kashmirtröja, Soft goat

Vit kortärmad kashmirtröja från Soft Goat.

Kashmirtröjan är ett säkert kort i garderoben. Den kortärmade varianten är en uppdaterad variant av den klassiska t-shirten då den osar en lyxig känsla samtidigt som den håller dig varm. Och den fungerar utmärkt att bära i en uppklädd jobblook, men håller dig stilig även till hemmamyset. Den här från Soft goat finns att klicka hem här. (reklamlänk)

Annons

13. Volangblusen

Volangblus, By Malina

blus By malina.

Feminin, flirtig och ett fantastiskt plagg att bära för att pigga upp vardagsstilen. Ett kärt nyckelplagg är blusen med det lilla extra och wow vad det finns varianter att spana bland. Du hittar allt från voluminösa ärmar till smickrande spets. Som den här från By Malina finns att klicka hem här.  (reklamlänk)

LÄS MER:

Snygga och trendiga sneakers att bära våren 2020

Shoppingtips! ELLEs favoriter i trendnyansen beige

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons