Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

6 tidlösa nyårsoutfits – som du även kan bära vintern ut

18 dec, 2023 
AvCecilia Persson
AvAmie Chorr
6 tidlösa nyårsoutfits – som du även kan bära vintern ut
Festsäsongen är äntligen här! Om du söker inspiration till vad du kan bära på nyår och till alla andra fester i vinter har du hamnat helt rätt – vi har nämligen satt ihop 6 stilsäkra outfits.
Annons
Min look #4 - Verona FarrellBrand logo
Min look #4 - Verona Farrell

Nyårsafton närmar sig, och med den möjligtvis också en annalkande klädpanik. För vi ser inte bara fram emot att tillbringa kvalitetstid med våra nära och kära och alla traditioner som hör högtiderna till, utan också att klä upp oss och fira allt från julafton till mellandagsmingel och givetvis starten på ett nytt år.

OUTFITS TILL NYÅR 2023/2024

För att guida dig i kläddjungeln har vi satt ihop sex stycken stilsäkra outfits som passar lika bra i soffan framför Kalle Anka som att skåla in tolvslaget med. Vilken väljer du?

Annons

Look 1 – Lager på lager

– Denna look antar en romantisk approach med denna svarta miniklänning. Designad i en slimmad passform med puffärmar och delikata rosett-detaljer framtill. Samtidigt ger lystern i satin tyget en effekt som passar perfekt för festliga högtider.

– Här kombinerar jag den med en långärmad svart tröja och vida byxor för en sömlös lager-på-lager-look. Matchat ihop med en blank svart väska, örhänge med en pärla och vita spetsiga klackar. Plagg du kan bära om och om igen.

Annons

Look 2 – Klassisk mix av glansigt svart och silver

– Till nyår är plagg som fångar ljuset när du rör dig perfekt för högtiden. Ett set i mjukt och fint satin är så fint, och när det matchas med en silvrig eller glittrig väska samt ett par silverfärgade skor kommer du vara som ett fyrverkeri på nyårsafton.

Look 3 – Enkelt och elegant

– En ribbstickad topp i 100% kashmir möter en lång satinkjol. Komplettera stilen med röda läppar, spetsiga boots och guldiga ovala örhängen för att lyfta fram en elegant och trendig look.

Annons

Look 4 – lek med volym och skräddat

– I denna look presenterar jag en volyminös midikjol ihop med en kavaj som har en markerad midja och höga stövlar – detta skapar verkligen en lek med proportioner. Det blir en elegant, stilren och modern look! Toppa det med röda läppar, ett guldigt örhänge och du är redo att skåla in det nya året!

Kavaj – köp här (reklamlänk) | Kjol – köp här (reklamlänk)| Skor – köp här (reklamlänk)| Örhängen – köp här| Läppstift – köp här (reklamlänk)|

Annons

Look 5 – Klassisk slipklänning

– Här är det en sidensatin klänning med en härlig lyster som står i fokus. Tillsammans med en lång svart kappa, gnistrande örhängen och knähöga stövlar blir helheten både djärv och elegant.

Look 6 – Operahandskar och plisserad klänning

– låt oss asvluta med min favoritlook! Denna klänning är utformad i en slimmad passform som förstärks av en puffig sömdetalj vid slutet, vilket breder ut sig till en kjol med lådveck – perfekt att matcha med ett par operahandskar.

Annons

Matcha ihop med ett par svarta meshskor, kantade med mjukt läder och vassa spetsiga tår. Toppa det hela med pärlörhängen! Denna look kommer definitivt att få dig att känna dig både elegant och stilfull.

Klänning – köp här (reklamlänk) | Handskar – köp här (reklamlänk) | Skor – köp här (reklamlänk)| Örhängen – köp här|

Foto: Cos

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons