Nya Victoria's Angels är överallt!

Nya Victoria's Angels är överallt!

30 juli, 2015

De är ÖVERALLT just nu! Man kan inte öppna Instagram utan att få en dos vingade modeller. Victoria’s Secrets nya änglar har börjat flyga – och en svenska är mitt ibland dem.

Elsa Hosk och sina medänglar Kate Grigoreva, Taylor Hill, Martha Hunt, Jac Jagaciak, Stella Maxwell, Lias Ribeiro, Sara Sampaio, Romee Strijd och Jasmine Tookes blev ”insvurna” som nya änglar tidigare i år men det är först nu som man gör sina första PR-jobb ihop. Därav änglaspammet på Instagram. Inte för att vi klagar!

– Det är så coolt eftersom vi är tio änglar, alla med olika bakgrunder och från olika delar av världen vilket är riktigt häftigt, sa Elsa Hosk häromdagen när änglarna besökte tv-programmet Good Morning America.

Traditionellt sett har Victoria’s Secret alltid haft fem änglar som varit märkets talespersoner och de modeller som får bära de där enorma vingarna under den årliga spektakulära modeshowen. Från och med i år har man ändrat det till femton! Kanske kan det bero på den senaste tidens avhopp från änglayrket.

Supermodellerna Karlie Kloss, Doutzen Kroes och Miranda Kerr har alla lagt sina vingar på hyllan så nu behöver underklädesmärket verkligen förnya sig. Roligt att Elsa Hosk efter att ha gått visningen flera år i rad nu får klä i sig de tunga men ärofyllda vingarna. Självklart kan vi följa ALLA nya änglar på Instagram – spana in nedan, de är hyfsat aktiva…

De som läst detta gillade också:

Jag har varit nykter i tre år – intervju med Elsa Hosk

Gå backstage på Victoria’s Secret show

ALLT om Victorias Secret från Elle hittar du här >

ALLT om Victorias Secret från Elle hittar du här >

Läs också: Jag har varit nykter i tre år – intervju med Elsa Hosk

Läs också: Gå backstage på Victoria’s Secret show