Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Dags för ny modeloppis med stilsäkra profiler – här äger den rum!

24 aug, 2020 
AvELLE -redaktionen
Fashion Flea Market modeloppis i Stockholm
Sugen på att fynda designplagg från stilsäkra profiler i modebranschen? Då ska du inte missa Biblioteksgatans nya intiativ Fashion Flea Market och vintage-auktion i helgen. Värdar för eventet är mor och dotter Annica- och Linn Eklund.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Med restriktioner och ett begränsat antal besökare bjuder Bibliotekstan in till en Fashion Flea Market utomhus på Biblioteksgatan i Stockholm den 29 augusti. Bibliotekstans Fashion Flea Market är en kurerad marknad med vintage-mode från stilsäkra modeprofiler. Värdar för eventet är Linn och Annica Eklund som själva kommer att sälja produkter från sina garderober under helgen. Marknaden efterföljs av en exklusiv online-auktion tillsammans med auktionshuset Kaplans som avslutas den 30 augusti.

Värdar för eventet är Annica och Linn Eklund som själva kommer att sälja produkter från sina garderober under helgen.

Annons

Stilsäkra profiler säljer gobitar från sina garderober

Under lördagen kommer allmänheten att kunna besöka Fashion Flea Market på Biblioteksgatan i Stockholm och, förutom att fynda design och vintage, även ha möjlighet att få egna vintageprodukter värderade av Kaplans experter. På lördagen kan man på plats också se samtliga produkter som är med i auktionen under söndagen. Bland säljarna hittar vi, förutom värdparet Linn och Annica Eklund, stilsäkra profiler som ELLEs moderedaktör Elina Grothén, Pamela Bellafesta, Fanny Ekstrand, Susan Stjernberger och Susanne Histrup.

Kvalitetsprodukter får ett andra liv

Fashion Flea Market i Bibliotekstan är en möjlighet att låta kvalitetsprodukter få ett andra liv och förgylla någon ny ägares garderob.

– Syftet med en Flea Market är i första hand att öka medvetenheten om ansvarsfull och hållbar shopping bland våra besökare. Att någon kan komma att glädjas åt att återanvända ett plagg eller en väska som inte kommit till användning är ett steg i rätt riktning mot en hållbar modebransch, säger Josefin Alteby, projektledare marknad och PR, Bibliotekstan.

Annons

Fashion Flea Market i Bibliotekstan sker:

Lördag 29/8 

Kl. 11-15 Visning av auktionsvarorna i showroom på Biblioteksgatan 8

Kl. 10-16 Fashion Flea Market på Biblioteksgatan och värdering av Kaplans experter

Söndag 30/8 

Kaplans online-auktion går upp torsdagen den 20/8 och avslutas söndagen den 30/8. För mer information gå in på www.kaplans.se

LÄS MER: 

Modespaning: Hur klär vi oss efter pandemin?

Här är de viktigaste modetrenderna hösten 2020

Höstens hetaste accessoarer – vi listar de största trenderna 

Annons