Ny damlinje från Gant Rugger

19 apr, 2014 
AvJohanna Andersson
Annons
GANT Rugger

För något år sedan genomförde Gant Rugger en kampanj i sociala medier med hashtagen #girlsingantrugger för att uppmana kvinnor till att bära plagg ur deras herrkollektion. Och visst kan det vara något speciellt och åtråvärt med de manliga snitten. De går rakt på sak och är utan krusiduller, men ofta sitter de kanske inte helt hundra på oss kvinnor ändå. En skjorta blir för lång, en byxa för rak och en blazer för bred över axlarna.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Gant Rugger har haft kvinnliga kunder ända sendan starten, och har uppmärksammat den kvinnliga kundens behov och efterfrågan. Därför lanserar de nu en mindre damkollektion med 16 plagg till hösten 2014, finns i butik från och med juli. En fullskalig kollektion med Gant Rugger for Women lanseras till våren och sommaren 2015. Bilder av plaggen hittar du här redan nu.

Annons

av JOHANNA ANDERSSON

GANT Rugger for women image 1
GANT Rugger for women image 2
Annons