Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Nu vill Rodebjer hylla alla ”Rodebabes”

24 sep, 2018 
AvJohanna Lejon
Nu kan du köpa Carin Rodebjers tröja Rodebabe
Nu lanserar Carin Rodebjer och hennes Rodebjer konceptet ”Rodebabe”. Känner du dig träffad? Skaffa dig en tröja asap!
Annons

Nu vill Carin Rodebjer hylla alla, så kallade, ”Rodebabes”. Rodebabe är ett nytt koncept skapat av Rodebjer, vilket hyllar inspirerande personer som följer sina drömmar och stöttar andras. Till kollektionen som släpps höst/vinter 2018 har Rodebjer skapat lätta, mjuka t-shirts och tröjor broderade med just ordet Rodebabe.

Idén skapades när Linn Persson, Head of Customer Experience and Retail, började kalla vänner och familj för Rodebabes. En Rodebabe definieras som inspirerande, omtänksam, öppensinnad, rolig och motiverad till att göra en förändring.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

En av Rodebjers snygga Rodebabe-tröjor.

– Jag tycker att Rodebjer har en unik makt som bidrar till självförförelse. Jag har bevittnat stora förändringar hos kvinnor när de bär plagg från Rodebjer, plagg som höjer upp deras naturliga självsäkerhet och karisma. Enligt mig är det precis det Rodebjer handlar om. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad som får vara omgiven av så många Rodebabes; våra kunder, mina kollegor, personalen som arbetar i butikerna, mina vänner och så klart också Carin Rodebjer, säger Linn Persson.

Carin Rodebjer släpper sweatshirts med trycket Rodebabe
Carin Rodebjer själv är givetvis en Rodebabe hon också.

Förutom att lansera begreppet Rodebjer soprsatsar Rodebjer även i vårt grannland, Norge. Rodebjer har expanderat kraftigt på den norska marknaden de senaste åren, och nu tar det svenska varumärket ett stort steg framåt och öppnar butik samt showroomet ”Vaginan” i Oslo.

Rodebjer har precis öppnat en butik i Oslo, Norge.
Rodebjer har precis öppnat en butik i Oslo, Norge.

”Rodebjers grund ligger i feministiska värderingar och female empowerment är en grundprincip för varumärket. Sedan dag ett har Rodebjer varit en plattform för den moderna kvinnan i alla aspekter av livet. Genom att förstå och respektera Rodebjer-kvinnans behov, vill Rodebjer skapa mode som inspirerar och stärker hennes identitet i vardagen”, skriver man i ett pressmeddelande.

Annons

Rodebjers flaggskeppsbutik i Norge öppnade den 19 september på Prinsens gate 10b. Interiörkonceptet är designat av Sahara Widoff, precis som butiken på Norrmalmstorg i Stockholm.

Läs också:

Foto Rodebjer

Annons