Nu vill Rodebjer hylla alla ”Rodebabes”

Nu kan du köpa Carin Rodebjers tröja Rodebabe

Nu lanserar Carin Rodebjer och hennes Rodebjer konceptet ”Rodebabe”. Känner du dig träffad? Skaffa dig en tröja asap!
24 september, 2018

Nu vill Carin Rodebjer hylla alla, så kallade, ”Rodebabes”. Rodebabe är ett nytt koncept skapat av Rodebjer, vilket hyllar inspirerande personer som följer sina drömmar och stöttar andras. Till kollektionen som släpps höst/vinter 2018 har Rodebjer skapat lätta, mjuka t-shirts och tröjor broderade med just ordet Rodebabe.

Idén skapades när Linn Persson, Head of Customer Experience and Retail, började kalla vänner och familj för Rodebabes. En Rodebabe definieras som inspirerande, omtänksam, öppensinnad, rolig och motiverad till att göra en förändring.

En av Rodebjers snygga Rodebabe-tröjor.

– Jag tycker att Rodebjer har en unik makt som bidrar till självförförelse. Jag har bevittnat stora förändringar hos kvinnor när de bär plagg från Rodebjer, plagg som höjer upp deras naturliga självsäkerhet och karisma. Enligt mig är det precis det Rodebjer handlar om. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad som får vara omgiven av så många Rodebabes; våra kunder, mina kollegor, personalen som arbetar i butikerna, mina vänner och så klart också Carin Rodebjer, säger Linn Persson.

Carin Rodebjer släpper sweatshirts med trycket Rodebabe

Carin Rodebjer själv är givetvis en Rodebabe hon också.

Förutom att lansera begreppet Rodebjer soprsatsar Rodebjer även i vårt grannland, Norge. Rodebjer har expanderat kraftigt på den norska marknaden de senaste åren, och nu tar det svenska varumärket ett stort steg framåt och öppnar butik samt showroomet ”Vaginan” i Oslo.

Rodebjer har precis öppnat en butik i Oslo, Norge.

Rodebjer har precis öppnat en butik i Oslo, Norge.

”Rodebjers grund ligger i feministiska värderingar och female empowerment är en grundprincip för varumärket. Sedan dag ett har Rodebjer varit en plattform för den moderna kvinnan i alla aspekter av livet. Genom att förstå och respektera Rodebjer-kvinnans behov, vill Rodebjer skapa mode som inspirerar och stärker hennes identitet i vardagen”, skriver man i ett pressmeddelande.

Rodebjers flaggskeppsbutik i Norge öppnade den 19 september på Prinsens gate 10b. Interiörkonceptet är designat av Sahara Widoff, precis som butiken på Norrmalmstorg i Stockholm.

Läs också:

Köpenhamn Fashion Week: Alla looks från Rodebjer SS19

Carin Rodebjer: ”Kollektionen växte fram ur min egen skilsmässa”

Carin Rodebjer: Så stylar jag mina skor

Rodebjer släpper ny drömmig ROSA kaftan

Foto Rodebjer