Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Nu lanserar By Malina en kollektion med Anouk Yve

11 okt, 2023 
Anouk Yve x By Malina.
Ett nytt designsamarbete har landat! Denna gång en kapselkollektion signerad By Malina och stilsäkra Anouk Yve. Se ELLEs utvalda favoriter!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Inspireras av nya trenden quiet luxuryBrand logo
Inspireras av nya trenden quiet luxury

Lagom till att hösten gjort entré på riktigt landar en ny designkollektion med typiska höstplagg hos svenska By Malina. Minimalistiskt och feminint är ledorden som speglar den sprillans nya kollektionen Anouk Yve x By Malina. En kollektion som markerar ett nytt designsamarbete för det svenska märket. Tillsammans med holländska influencern Anouk Yve som dagligen inspirerar med hennes minimalistiska stil världen över och hennes 1.1 miljoner följare har en välkurerad kapselkollektion växt fram.

Annons
Rutig kavaj på Anouk Yve från By Malina.
Hanna Sörqvist

Tidlös minimalism med feminin prägel

Kapselkollektionen visar totalt sex plagg och två accessoarer, allt designat för att kunna mixas och matchas fritt med varandra. Plaggen speglar Anouks minimalistiska stil och känsla för det tidlösa men mixas upp med By Malinas feminina prägel. Tänk tidlösa silhuetter och färger med en touch av detaljrika inslag som dressade knappar och ballongformade ärmar.

Khakigrön kappa kampanjbild By Malina x Anouk Yve.
Hanna Sörqvist

Allt från en khakigrön klassisk kappa i generös vadlång längd till en rutig kort kappa med dressade knappar och skarpa snitt står ut som två nyckelplagg i kollektionen. Men även en mjuk kavajjacka i ullblandning med tillhörande svepande sjal sticker ut – i två färgval! Kollektionen toppas med en söt liten väska i boxig modell och croco-inspirerat mönster som den perfekta varje-dag-accessoaren.

Annons
Vit jacka med scarf från By Malina x Anouk Yve.
Hanna Sörqvist
Grå ullkavaj från By Malina x Anouk Yve.
Hanna Sörqvist
Annons

Kollektionen lanseras exklusivt online hos By Malina den 11 oktober. Upptäck hela kollektionen HÄR (reklamlänk) och ELLEs utvalda favoriter nedan!

4 favoriter från kollektionen

Figurnära kappa i ullblandning med dekorativt midjebälte och skarpa slag. Du hittar den khakigröna kappan HÄR (reklamlänk).

Grön kappa i lång modell från Anouk Yve x By Malina.

Rutig kort kavajjacka med dressade svarta knappar och två dekorativa fickor. Du hittar den rutiga kavajjackan HÄR (reklamlänk).

Rutig kavaj med knappar från Anouk Yve x By Malina.

Kort kavajjacka i mjuk ullblandning med ballongärmar och svarta dekorativa kanter. Kavajen som finns i vit och grå kommer även med en matchande halsduk som säljs separat. Se kavajen HÄR (reklamlänk).

Annons

Liten väska i 100 % läder och boxig modell i dekorativt krokodil-inspirerat mönster. Den söta väskan finns att spana in HÄR (reklamlänk).

Svart liten väska från Anouk Yve x By Malina.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons