Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Nu kommer luxury piercing till NK i Stockholm

27 nov, 2019 
Lyxpiercing i Stockholm
Det är på NK i Stockholm som Ennui Atelier Piercing Studio öppnar. I studion kommer det svenska smyckesvarumärket erbjuda lyxpiercing.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

En pistol mot örsnibben följt av flera veckors sömnlösa nätter. För att inte tala om plastsmycken med stenar i valfri färg. Ja, för många år sedan var det här en sanning för dig som valde att ta hål i öronen. Sedan dess har förutsättningarna som tur är ändrats i och med att professionella piercingstudios öppnat. Och med fenomen som luxury piercing ser det idag lite annorlunda ut att smycka örat.

Ennui Atelier Piercing Studio
Ennui Atelier Piercing Studio

Lyxig piercingstudio till NK

Att göra en piercing i dag skiljer sig på flera sätt från hålslagningen vi minns från förr. Pistolen är utbytt mot en nål och det tillfälliga läkningssmycket mot ett riktigt smycke. Du väljer det örhänge du önskar och får det sedan isatt av en expert utefter hur det sitter bäst på just ditt öra. Och nu kommer du ha möjlighet att pierca medan du shoppar på NK.

Annons

Det är det svenska smyckesvarumärket Ennui Atelier som öppnar en piercingstudio på Nordiska kompaniet i Stockholm.

– Vi erbjuder en lyxig upplevelse där ditt öra kan bli kurerat av en expert som väljer exakt rätt vinkel och position för ditt smycke. Du kan få en diamant isatt direkt och på så sätt skapa ditt unika öra på plats, säger Sohpie Antonsson, grundare av och designer på Ennui Atelier i ett pressmeddelande.

Varumärket finns sedan tidigare på NK Details, så studion blir som ett komplement. Ännu finns det ingen information om vad det kommer kosta att ta hål i örat, men prisnivån på Ennuis nuvarande örhängen ligger på cirka 1 500-8 500 kronor.

Piercingstudion öppnar den 28 november 2019 och bokningar går att göra från och med den 7 december.

Foto: Ennui Atelier, Imaxtree

LÄS MER:

Så stylar du vinterns maxande accessoartrend

Tiffany & Co släpper adventskalender – full med smycken och juveler

7 trendiga och snygga halskedjor du kan köpa just nu

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons