Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Nu finns ELLEs decembernummer ute!

12 nov, 2018 
AvCia Jansson
ELLEs decembernummer 2018 med Seinabo Sey på omslaget
Nu finns ett nytt nummer av ELLE ute. Chefredaktör Cia Jansson väljer sina höjdpunkter ur decembernumret!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Jag älskar fest! Nu när mörkret börjar sluka oss är det verkligen läge att drömma sig bort och planera för alla festligheter som går av stapeln den här tiden på året. Och det är glam som gäller! Men inte bara den där översållade glitterbonanzan – tänk tyllexplosioner, gungande fjädrar och sprakande paljetter. Ju mer, desto bättre är ledordet.

Kolla bara omslaget… Vem kan bättre förkroppsliga looken än Sveriges alldeles egen glammiga soulpopdiva Seinabo Sey? Någon diva är hon egentligen inte alls, men det låter ändå härligt att beskriva hennes stora röst, hennes närmast nördiga modeintresse och hennes alltid coola look just så. Vi har låtit några nyfikna personer – från Seinabos förebild Alice Bah Kuhnke till hennes lillasyster Seidato Sey och artistkollegan och vännen Oskar Linnros – ställa frågorna de alltid velat ha svar på. Missa inte reportaget, med fantastiska bilder av stylist Robert Rydberg och fotograf Elisabeth Toll, i nya numret.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Cia Jansson, chefredaktör ELLE
Cia Jansson väljer sina höjdpunkter från ELLEs decembernummer 2018.

Vi fortsätter festen på Disneyland. Vår danska systertidning drog ut på ett riktigt sagouppdrag och fotograferade säsongens festmode mitt bland alla seriefigurer och passade på att gratta Musse Pigg på 90-årsdagen! Sagolikt vackert, helt enkelt.

Annons

Sist – och kanske ändå minst – är alla presenter, både julklappar och ”gå bort-gåvor” att ha koll på. Jag är nog inte den enda som alltid är ute i sista minuten och springer runt i butiker med panik i blicken och tror att den där briljanta idén bara ska dyka upp framför ögonen … I det här numret har vi låtit flera superproffs vaska fram sina bästa klappar. En ovärderlig lista som både sparar tid och ger inspiration.

Och du som vill ge dina fransar en extra boost inför jul- eller nyårspartajen – missa inte vår guide!

Trevlig läsning!

Nya numret beställer du här!

Annons