Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

ELLEs aprilnummer – ute i butik nu!

14 mar, 2017 
AvCia Jansson
Nu finns ett nytt nummer av ELLE i butik. Chefredaktör Cia Jansson har valt ut några höjdpunkter som du inte ska missa.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Att jeans tillhör klassikerna i garderoben råder det inga tvivel om, men trots den ikoniska stämpeln förändras uttrycket från säsong till säsong. Vi tjatar om 90-talsstuket och millenieskiftet här på redaktionen och kombinerar låga linningar och pösiga ben med bara magar och mycket hud. Och så ska det se ut om man vill vara riktigt à la mode, enligt Saint Laurents chefsdesigner Anthony Vaccarellos heta kollektion för våren och sommaren 2017.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Som tur är finns en hel rad andra modeller för den som inte vill avslöja riktigt så mycket. I nya numret av ELLE, som finns i butik nu, kan du välja och vraka bland jeansstilar och få moderedaktörernas egna råd om hur du stylar dem.

Hela numret är faktiskt späckat av miniguider och tips! Beautynördarna avslöjar sina bästa budgetfynd – det är alltifrån mascaror till highlightern som ger perfekt glow (och en magisk all-in-one-produkt för håret!).

Att vi på redaktionen älskar mode och beauty är ingen hemlighet, men våra hjärtan bankar också lite extra för det vi har omkring oss. Därför spanar vi in vårens inredningstrender – som givetvis också är utvalda av experter (några inlånade från vår systertidning ELLE Decoration!).

Annons

ELLE är ju – som bekant – så mycket mer än ett magasin. Våra kära bloggare flyger och far över hela världen och i aprilnumret delar de med sig av sina hemliga getaways, perfekta för en weekend (och vem längtar inte efter lite ny inspiration såhär års?).

Dessutom är vi riktigt stolta över att få presentera Årets designer Diana Orving som tillsammans med koreografen Alexander Ekman och danskompaniet Stockholm 59ºNorth trollband publiken på ELLE-galan med en av Sveriges vackraste visningar. Läs om hennes berättelse och kreativitet i nya numret.

Trevlig läsning!

Cia

Annons