Nike Felldin om sin morgonrutin – och sin vardagsuniform: "Mitt säkra kort är en polotröja"

03 maj, 2018 
AvJohanna Lejon
I veckan släpper Filippa K sin nya kampanj ”Simply Slip into” som frontas av stylisten Nike Felldin och hennes pojkvän Elliot Gillström. Kampanjen tar avstamp i hur man kan förenkla sin morgon genom sina kläder. Men hur ser Nikes egen morgonrutin ut... Vi vet!
Annons

Den nya Filippa K-kampanjen Simply Slip into kretsar kring hur man kan underlätta sin morgon genom att ha enkla plagg i garderoben som alltid funkar och som man alltid känner sig snygg i. På så sätt kan man minska morgonstressen som de flesta nog känner igen sig i – när man fastnar framför garderoben på morgonen och till slut väljer något som ändå känns fel och obekvämt.

Nu avslöjar kampanjens frontfigur Nike Felldin hur hennes morgonrutin (och vardagsoutfit) brukar se ut!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Vad gör din morgon bra?

– En bra morgon är en morgon utan stress, kanske går jag till en hot yoga-klass innan jag kommer in till mitt kontor runt klockan 10, om jag inte är på fotograferingen den dagen, vill säga.

Annons

Är du en early bird eller gillar du att snooza?

– Jag är mer en early bird!

Vilken låt gillar du att lyssna på, på morgonen?

– Jag gillar Chet Baker eller Brian Eno.

Hur ser din frukostrutin ut?

– Enligt min ayurvediska kroppstyp ska jag inte äta så mycket kall mat, därför är det viktigt för mig att är att börja min dag med lite värme. Jag föredrar steel cut oats med kanel, dadlar och äpplen. Till det jag dricker en gurkmeja- och äppelcidervinäger shot och matcha-te, jag har inte varit sjuk på nästan två år på grund av den shoten (vill inte jinxa det nu dock, oh oh!).

Annons

Har du en vardagsuniform som alltid funkar?

– En A-linjeformad ribbad tröja, jeans med hög midja, en överdimensionerad blazer och stövlar eller ballerinas, beroende på säsongen.

Vad är nyckeln till att trivas med det du har på dig?

– Jag gillar enkla kläder med en avslappnad känsla.

Om du är sen men ändå måste klä dig snyggt, vad är ditt säkra kort?

– Polotröja, en sådan gör att du ser både elegant och genomtänkt ut!

Vilka är dina fem måsten i garderoben?

– Ballerinaskor, överdimensionerad blazer, jeans, en polotröja och ribbstickad tröja.

Annons

Jag skulle aldrig gå utanför dörren om morgonen utan…

– Att ta mina vitaminer!

Vad är enkelhet för dig?

– Att vara sann mot dig själv.

Vad är din mest värdefulla rutin för ett bra liv?

Annons

– Att öva yoga och gå till gymmet (det tog mig bara 25 år att faktiskt vilja träna…) har förändrat allt och definitivt gjort det lättare att hitta balans i min vardag.

Läs också:

Foto Filippa K

Annons
Innehåller annonslänkar