Artikeln innehåller reklamlänkar

Nicole Falciani listar: bästa julklappstipsen 2019

Nicole Falciani ger sina bästa julklappstips

Diktaren, Youtubern och ELLE-influencern Nicole Falciani vill gå en mysig jul till mötes – med en fin blandning av mjuka och hårda klappar. Och så passar hon på att ge bort något som hon kommer kunna njuta lika mycket av själv.
28 november, 2019

Här är Nicole Falcianis julklappar till sig själv, sin blivande man Eric Saade, sin dvärgtax Frank och en stilikon som inspirerar.

Julklappar till mig själv

1. Kashmirtröja, Soft Goat

– Jag tycker det är svårt att hitta snygga mjukiskläder, men Soft Goat är ett av få märken som lyckas med det. Ribbad kashmirtröja i grått från Soft Goat, klicka hem tröjan här.

2. Kashmirbyxor, Soft Goat

Raka kashmirbyxor från Soft Goat, klicka hem byxorna här.

3. Hörlurar, Bang & Olufsen

– Jag reser en hel del och då är det guld värt att ha brusreducerande hörlurar. Du hamnar i din egen bubbla och hör inga barnskrik eller liknande. Klicka hem hörlurarna Beoplay H9 från Bang & Olufsen här (länk till butik).

4. Solglasögon, Valentino

– Såg de här solglasögonen från Valentino tidigare i höstas i Italien och blev kär på studs. Enligt mig är de riktigt fulsnygga, men å andra sidan kan de piffa upp vilken tråkig outfit som helst. Snälla jultomten, jag har ju varit så snäll i år? Klicka hem solglasögonen här (länk till butik).

Julklapp till min blivande man Eric

5. Spaweekend

– Jag hade gärna gett honom en spa-weekend på Varbergs stadshotell/Asia Spa. Jag tycker det ser alldeles fantastiskt ut. Och dessutom älskar man ju att ge presenter som man själv får ta del av också.

Julklapp till min dvärgtax

6. Resväska, Louis Vuitton

– På senaste tiden har jag hört hur Frank klagar på sin svarta resväska. Häromdagen gick vi förbi Louis Vuittons skyltfönster och han föll pladask för en ny resväska. Han tyckte verkligen att han förtjänade den. Klicka hem resväskan här.

Julklapp till min stilikon

7. Baddräkt, Burberry

 

 

Emili Sindlev

Emili Sindlev.

– För tillfället är Emili Sindlev min absolut största stilikon. Älskar att hon inte alls klär sig minimalistiskt och skandinaviskt, utan kör sitt eget race och att hon lyckas klä sig så färgglatt utan att det ser barnsligt ut. Hade inte tackat nej till att ha hennes garderob. Av mig hade hon fått ett mjukt paket som aldrig går ur tiden. En klassisk Burberry-baddräkt hade passat henne som handen i handsken. Klicka hem baddräkten här (länk till butik).

Foto: Kristin Lagerqvist, Viktor Tägt Ring, TT.

LÄS MER:

ELLEs moderedaktör listar: Bästa julklappstipsen 2019

Thérèse Hellström listar: Bästa julklappstipsen 2019

Emilia de Poret listar: Bästa julklappstipsen 2019