Nicki Minaj tar klivet in i modevärlden – skriver på stort kontrakt

Det här kan inte bli annat än bra – Nicki Minaj ska att utöka sin redan gedigna karriär med att vara modell för Wilhelmina.
29 mars, 2017

Enligt många är hon drottningen av hip hop, men nu ska Nicki Minaj dessutom ta sig an en karriär inom modevärlden. Sångerskan, rapparen, låtskrivaren tillika skådespelerskan har nämligen skrivit på ett modellkontrakt med Wilhelmina Models.

Med sina 77 miljoner följare på Instagram och banbrytande klädstil välkomnas hon in i modevärlden där hon kan komma att bli en frisk fläkt. I ett mejl till Vogue skriver hon att det inte kommer att bli några problem att jonglera musiken med modellandet.

”Jag älskar synergin mellan min musik och hur det inspirerar mina modeval. Mitt budskap är alltid att hylla din egen stil. Jag känner mig jätteglad och ärad över att ha blivit signad av Wilhelmina – de förstår mig.”

Minaj har tidigare varit ansiktet utåt för märken som Roberto Cavalli och även poserat för trendsättande fotografer som Mario Testino, Vinoodh Matadin och Inez van Lamsweerde.

6 bilder som visar att Nicki Minaj är 100% fashion:

Foto: IBL bildbyrå

Foto: IBL bildbyrå

Foto: IBL bildbyrå

Foto: IBL bildbyrå

Foto: IBL bildbyrå

Foto: IBL bildbyrå

Källa: Vogue

Foto: IBL bildbyrå

Mer från ELLE:

20 bilder som visar att Elsa Hosks stil är flawless

Här förvandlas Alicia Vikander till Lara Croft – se första officiella bilderna