Nicki Minaj frontar H&M:s nya julfilm

Jul igen! Och i år är det Nicki Minaj som frontar H&M:s julfilm. Regissör är svenska Johan Renck.
09 november, 2017

Kortfilmen är regisserad av Johan Renck och utspelar sig i en parallell fantasivärld med ett universellt budskap som handlar om att ta hand om varandra.

”Berättelsen är en modern tolkning av en klassisk saga och handlar om en modig liten flicka som letar rätt på jultomtens elake och själviske bror för att rädda julen. Nicki Minaj spelar mamman till den lilla flickan och även den glamorösa fen Wisest Thingy. Jesse Williams spelar fadern samt den övernaturliga Fastest Fairy medan John Turturro har dubbla roller som jultomten och jultomtens elake bror”, skriver H&M i ett pressmeddelande.

– Jag älskar filmens inspirerande budskap och hur den lilla flickan representerar hjälten som bor inom oss alla. Under julen är det alltid en speciell magi i luften, säger

Nicki Minaj

– Det är inspirerande att se vårt mode komma till liv med de fantastiska talangerna i julfilmen, de adderar definitivt något extra magiskt till kampanjen. Vi hoppas att våra kunder tycker om filmen och modet som presenteras på H&M under julsäsongen, säger Pernilla Wohlfahrt, design- och kreativ chef H&M.

Utvalda plagg från filmen och ett brett utbud av festmode för hela familjen lanseras i butiker och på hm.com från den 9 november. Hela julfilmen har premiär den 28 november på hm.com.