Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

New York Fashion Week: Detaljen vi älskar från Calvin Kleins höstkollektion

14 feb, 2018 
AvJenny Fredriksson
Under tisdagen visade Calvin Klein sin höstkollektion på New York Fashion Week. Visningen är en hyllning till den amerikanska estetiken och en viss detalj stack ut lite extra: alla coola mössor.
Annons

Raf Simons har på tre säsonger lyft det ikoniska modehuset Calvin Klein till oanade modehöjder. Det var med spänning vi spanade in höstkollektionen och föll som furor för den innovativa kollektionen. Kollektionen är en spegling av allt som är amerikanskt – från prärier-romantiska klänningar till 1960-talet och dess space age.

En detalj från kollektion som sticker ut lite extra  är de galet snygga mössorna – aldrig har en stickad rånarluva sett så cool ut. Vi diggar också de lösa huvudbonaderna som ser ut som kapuschonger, som gjorda för en kall nordisk vinter!

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Se favoriter från visningen nedan.

Foto: Imaxtree

Calvin Klein
Calvin Klein
Calvin Klein
Calvin Klein
Calvin Klein

 

LÄS OCKSÅ:

New York Fashion Week: Internets mest hajpade solglasögon

3 söta väskor vi spanat in under New York Fashion Week

Annons