Nattens Balmain-modefest med Kendall, Gigi och Backstreet Boys live!

21 okt, 2015 
AvOlle Arnell
Annons

I natt höll H&M och Balmain stor modefest i New York inför lanseringen av den efterlängtade samarbetskollektionen.

Lanseringen av samarbetskollektionen mellan Balmain och H&M närmar sig och i natt hölls en exklusiv visning i New York inför inbjudna kändisar. Kylie Jenner, Diane Kruger, Rosie Huntington-Whiteley och Alexa Chung var några av gästerna som fick se den glamourösa kollektionen som är designad av Olivier Rousteing.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Lokalen som visningen hölls i var inspirerad av en futuristisk tunnelbnestation – den miljö som kampanjbilderna som släpptes häromveckan är plåtade i. Även backstagefilmen, med en dansande Kendall Jenner med flera, som släpptes igår är på samma tema.

Själva visningen av kollektionen innehöll modeller som systrarna Gigi och Bella Hadid, Jourdan Dunn, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss och Joan Smalls. När visningen var över kom kvällens stora överraskning i ett uppträdande av 90-talets stora pojkband Backstreet Boys (som snart kan komma att göra en gemensam turné med kvinnornas motsvarighet –Spice Girls – läs mer om det här) som gjorde en exklusiv livespelning inför en jublande publik.

Annons

– En dröm har gått i uppfyllelse i kväll. Energin och stämningen är helt otrolig, och det var fantastiskt att få se Backstreet Boys uppträda bara för Balmain x HM. Det är en ära för mig att samarbeta med H&M, och kvällens lansering är något jag aldrig kommer att glömma, sade Balmains kreative chef Olivier Rousteing.

Kolla in bildspelet nedan med gästerna på modeshowen som vimlade av kändisar!

Mer läsning om Balmain x HM:

Kollektionen kommer att säljas i ca 250 butiker världen över, samt online från den 5 november 2015.

Annons
Innehåller annonslänkar