ANNONSSAMARBETE

Native: Salem Indrias: ”Här är höstens hetaste väska!”

På jakt efter en ny höstväska? Bloggaren Salem Indrias tipsar om sin favorit – en väska som rymmer hela hennes kontor och lyfter varje outfit.
12 oktober, 2020

Nu är det dags att organisera sig inför hösten och allt börjar med en funktionell och snygg väska, det ena behöver inte utesluta det andra. För bloggaren Salem Indrias är det självklart att bära med sig sitt bärbara kontor i en smidig ryggsäck.

– Eftersom jag inte har ett fast kontor och oftast jobbar på ett kafé så bär jag vanligtvis med mig alla mina saker var jag än går. Därför har jag alltid med mig en ryggsäck för att få plats med kamera, laptop och andra saker jag behöver för möten eller en fotografering.

För de flesta är det, precis som för Salem Indrias, viktigt att kunna bära med sig allt man behöver utan att behöva rubba på stilen. Don Donnas nya ryggsäck Josefine är väldigt flexibel och går att bäras som en handväska med ett bärhandtag upptill på väskan eller som en klassisk ryggsäck med justerbara axelremmar. Inuti väskan finns ett huvudfack samt ett datorfack med spänne som har plats för en dator upp till 13,3 tum.

– Don Donnas nya ryggsäck är en av mina favoriter, speciellt när jag reser och behöver få plats med allt och lite till. Den har också jättemånga fack som hjälper till att hålla mina saker organiserade, vilket är viktigt för mig eftersom jag annars aldrig hittar det jag behöver.

Ryggsäcken som är i skinnimitation finns i färgerna gult, svart, cognac och ljusrosa – något som gör det enkelt för alla att hitta sin egen favorit.

– Mina favoritfärger är den gula, höstens stora trendfärg, samt den svarta som passar alla mina outfits, den har blivit min nya resväska!

Du hittar Don Donnas väska Josefine hos Accent – väskdestinationen för alla behov.