Natalie Portman hyllar Acne Studios i ny intervju

natalie portman ibl

I en intervju med tidningen Harper's Bazaar berättar skådespelerskan Natalie Portman att hon älskar svenskt mode. Och hennes favoritmärke? Acne Studios!
28 mars, 2018

Vem älskar inte Acne Studios? Filmstjärnan Natalie Portman är, precis som oss, ett stort fan av det svenska modemärket. Och vi förstår henne precis!

För modemagasinet Harper’s Bazaar berättar filmstjärnan om hur en vanlig dag i hennes liv brukar se ut. Hon beskriver hur hon oftast har mammalediga dagar med lilla Amalia, som nyss fyllde ett år, samtidigt som hon behöver skjutsa 6-åriga sonen Aleph till och från skolan.

Natalie Portmans stora kärlek för Acne Studios

Alla med barn vet att morgonrutinen behöver gå snabbt. Eftersom Natalie Portman ammar sin dotter behöver hon amningsvänliga plagg som är praktiska och enkla att knäppa upp. Just därför har hon fallit för svenska modemärket Acne.

– Jag har levt i Acnes skjortklänningar eftersom de är enkla att amma i. Dessutom ser man väklädd ut, utan att behöva fatta en massa beslut. Och det går snabbt – för oftast har jag bara ungefär fem sekunder på mig att klä mig innan jag måste ta hand om barnen, berättar Natalie Portman.

Natalie Portmans bästa kvällsoutfit

På kvällen brukar hon dock svida om till något lite glammigare, berättar skådespelerskan.

– Om jag ska gå ut tar jag på mig en svart klänning eller smala byxor och pumps, läppstift, mascara och alltid min Miss Dior-parfym, säger hon.

Acne Studios skjortklänningar gör att man snabbt ser representabel ut, tycker Natalie Portman. Och vi kan inte göra annat än att hålla med!

Länge leve Acne Studios!

Foto: IBL/Acne Studios 

Källa: HarpersBazaar.com

Läs mer:

Cindy Crawford i Acne Studios ikoniska jeans

Exklusivt hos ELLE: Jonny Johansson i designsamarbetet med Non Violence Project

Christina Aguileras osminkade plåtning hyllas – se bilderna alla pratar om

Jennifer Anistons första ord om sin skilsmässa: Vill berätta sanningen