Allt du vill veta om kollektionen mulberry x Alexa Chung

Mulberry x Alexa Chung kollektion

Idag lanserades ett ikoniskt samarbete mellan Mulberry x Alexa Chung. Upptäck kollektionen där vi möts av tidlösa siluetter och jordnära toner.
12 juli, 2021

Efter reklamen: 3 klädmissar som kändisarna helst vill att vi glömmer

Slå på ljud

Idag blev en en rykande kollektion tillgänglig i ett samarbete mellan Mulberry och Alexa Chung. Med en inspiration från 70-talets stilikoner kombinerat med Chungs personliga stil möts vi av 13 djärva väskor. Vi ser en comeback av den klassiska siluetten från Alexa 2010, en kollektion som blev en av de mest eftertraktade under en generation.

Handväska Mulberry x Alexa Chung
Mulberry

– Mulberry har alltid varit ett varumärke som ligger mig mycket nära mitt hjärta. Alexa representerar ett ögonblick i mitt liv som jag är utomordentligt stolt över och känner mig riktigt lycklig att ha upplevt. Det är nostalgiskt och sentimentalt och sött och glatt. Den här gången ville jag skapa något som sträckte sig över vad väskan betyder för mig personligen, men kan bli det för någon annans garderob. Jag ville se till att det skulle bestå, bli en framtida klassiker, berättar Alexa Chung.

VINTAGE-ROMANTIK MÖTER MASKULINa FORMER

Kollektionen består av två varianter - en rymlig axelväska (The Big Guy) och en kompakt clutch (The Little Guy). En tidlös accessoar som går att matcha med allt. Välj mellan krokoprintat lackläder, mocka eller sammet som designats i stilsäkra kulörer i jordnära nyanser med inslag av blått och grönt.

Grön väska i skinn Mulberry x Alexa Chung
Mulberry

Nedan har vi samlat några av ELLE's favoriter från kollektionen. Bläddra bland klassiska siluetter och njut!

kollektionen Mulberry x alexa chung

Svart skinnväska Mulberry x Alexa Chung

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Blå skinnväska Mulberry x Alexa Chung

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Vinröd väska mulberry x Alexa Chung

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Se mer av kollektionen här!