Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

MQ släpper kollektion med Valerie - se plaggen här!

08 apr, 2019 
MQ släpper kollektion med Valerie
En vit somrig kostym, kjolar och klänningar med blommiga print och detaljer som volanger och draperingar. MQ släpper festkollektion ihop med Valerie. Ta en titt på plaggen här!
Annons

MQ lanserar en festkampanj under namnet Feminine individualilty ihop med märket Valerie. Kollektionen går i vitt och ljusa pasteller med inslag av blommor. Precis som många andra märken just nu lyfter även MQ och Valerie fram hållbarhet.

För mig går inspiration och livsstil hand i hand och jag vill skapa mode som kvinnor kan känna sig fina i och kan bära med gott samvete. Därför jobbar vi med hållbarhet i kollektionen, från nära produktion i Europa till veganska tyger”, säger Valerie Aflalo, grundare och designer för Valerie, i ett pressmeddelande.

Kollektionen lanseras den 11 april

MQ beskriver själva plaggen som en kollektion som förmedlar styrka, är feminin, mjuk och harmonisk. Kollektionen består av både klänningar, kjolar, byxor och toppar som går att bära var för sig eller kombinera med varandra. Även en vit kostym presenteras.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Bland detaljerna syns både draperingar och volanger ihop med raka linjer i material som får en att önska att det ska bli sommar genast.

Annons

Den vita kostymen är en av de viktigaste silhuetterna tillsammans med den feminina klänningen. Valeries kollektion kompletterar vårt sortiment med fler stilar som förmedlar kvinnligt självförtroende och kvalitet”, säger Daniel Ivarsson, designchef för MQ.

Kollektionen är limiterad och lanseras både i butik och online den 11 april.

Se plaggen här

MQ släpper kollektion med Valerie

Läs mer:

Annons