Moschino släpper The Sims-kollektion

Moschino lanserar kollektion med The Sims

Moschino lanserar en The Sims-kollektion som kommer att få vilket Sims-fans som helst att skrika motherlode. Plaggen ser ut att vara pixliga, precis som de första spelen. Släpps den 13 april!
12 april, 2019

Många som föddes på 90-talet var med om hypen kring datorspelet The Sims. Antingen var du en sån som bara byggde hus men aldrig spelade eller så var du en sån som snabbt slängde ihop ett hem innan du började ägna dig åt allt från att sälja badstegen till att råka elda upp spisen.

Oavsett spelstil så kan jag nästan garantera att du använde dig av fuskkoder som Rosebud och Motherlode. Annars fick man ju välja mellan platt-tv och grill.

Pixelkläder från Moschino

Det italienska modehuset Moschino släpper nu en kollektion tillsammans med The Sims, som fortfarande är ett populärt spel. Det digitala tar klivet ut i den verkliga världen i en ready-to-wear kollektion med både kläder och accessoarer. Designen är pixelinspirerad vilket gör att plaggen ser animerade ut.

Och häng med nu: Ett av de verkliga plaggen tar också klivet tillbaka till den digitala världen. Hoodtröjan med en kanin på kommer att släppas inuti Sims-spelen.

Släpps 13 april

Jag älskar tanken av att kunna föreställa mig, designa och låta en värld av individuella personas komma till liv i The Sims universum. Konceptet liknar det jag får göra för varje ny kollektion på Moschino när jag skapar ett fantasiuniversum av spektakulära storylines och karaktärer”, säger Jeremy Scott, creative director på Moschino, i ett pressmeddelande.

Kollektionen finns tillgänglig globalt i alla Moschinos butiker och online från och med den 13 april.

Se plaggen här

Läs mer:

I dag släpps H&M:s samarbete med Moschino – se alla plagg

Kolla in gästerna som var på plats under H&M tv Moschinos event i NYC

Se bilderna från MOSCHINO tv H&M-visningen i New York