Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Monki lanserar "This body got rights"-kollektion tillsammans med RFSU

23 apr, 2018 
AvLisa Segerson
Under måndagen gick Monki ut med nyheten om deras nya kapselkollektion tillsammans med RFSU. Se kollektionen här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Samarbetet mellan Monki och RFSU ska enligt uppgift från märket öka medvetenheten kring människors kroppsliga rättigheter.

”Kvinnlig drivkraft är grunden i allt vi gör här på Monki. Jag är väldigt stolt över att få presentera kollektionen tillsammans med RFSU och att uppmuntra unga kvinnor till att vara stolta över sina kroppsliga rättigheter”, säger Lea Ruta Goldman, VD på Monki.

Samarbetspartnern RFSU grundades år 1933 och är en är en ideel organisation som utbildar ungdomar kring kroppsliga rättigheter, sexualitet och identitet. RFSU tror själva att samarbetet kommer att bidra till ökad kroppslig medvetenhet hos unga kvinnor.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

”Förändringar blir kraftigare när det är fler som samarbetar. I en tid då kroppsliga rättigheter diskuteras runt om i världen bidrar samarbetet med Monki till en ökad medvetenhet på global nivå. Vi är exalterande över att få vara en del av Monkis kunder världen över och att vi tillsammans kan kämpa för kroppsliga rättigheter.” säger Hans Linde, VD för RFSU.

Kollektionen kommer i en limiterad upplaga och plaggen är tryckta med citaten ‘This body got rights”och ‘Handle with love and respect”. 

Annons

Plaggen finns att köpa i utvalda Monki-butiker (reklamlänk) och online (reklamlänk) från mitten av maj.

LÄS OCKSÅ:

Monki släpper kollektion för hund och matte

Monki lanserar global hållbarhetskampanj – se filmen här

Annons