Monki hyllar kvinnokroppen i ny underklädskollektion

Plus size-modell med hudförändringar i spetsunderkläder från monki.

Monki har gjort sig kända för sina kläder som passar alla olika kroppsformer, och nu har de även släppt en kollektion underkläder. Se bilderna som hyllar kvinnokroppen här!
11 februari, 2019

Mjuka texturer, neutrala nyanser och delikata detaljer – så sammanfattar Monki själva sin nya underklädeskollektion. Den tillhörande kampanjen är en fortsättning på Monkis samarbete med den Londonbaserade fotografen Chloe Sheppard, och med hjälp av analog film vill hon gestalta självkärlek och systerskap.

I kampanjen #nofilter ser vi modellerna Bell, Zuleika, Leonie och Vanessa som ger en realistisk bild av hur kvinnor faktiskt ser ut, och de har följande att säga om nättroll och att älska sig själv.

Kroppspositiva modeller i spetsunderkläder från Monki.

Från vänster: modellerna Bell, Zuleika, Vanessa och Leonie i Monkis nya underkläder.

Vad betyder det att älska sig själv?

Bell: ”Att älska sig själv är tryggt. Det är förmågan att känna sig bekväm var, när och hur man än är. Förståelsen för att jag är mycket mer än skalet jag föddes i brukar alltid hjälpa mig. Jag älskar mitt inre förbehållslöst och det är äkta kärlek.”

Zuleika: ”Det betyder att jag vet att jag duger mer än väl, och att jag är både vacker och stark enligt min egen standard. Och att jag är stolt över mig själv varje dag.”

Leonie: ”Att älska sig själv är att inse att man inte alltid kommer att vara en solstråle varje dag. Det är att inse att man som människa kommer att ha dagar då allt inte är härligt och dagar då du fokuserar alldeles för mycket på dina brister. Att älska sig själv är acceptans.”

Vanessa: ”För mig är det att uppskatta och acceptera den jag är, oavsett vad jag gör.”

Se bilderna från Monkis kollektion här

 

Läs mer:

Kakan: Varför plus size-kvinnor alltid måste vara sexiga

10 vägar till ett kroppspositivt och hälsosamt 2019

Här är underkläderna som väntas bli trendiga 2019