Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Veckans senaste modenyheter – 3 våriga vardagslooks att sno rakt av

07 mar, 2023 
AvSandra Bohlin
modenyheter dam vår look 2023
Spana in veckans senaste modenyheter ihopsatta till 3 perfekta vardagslooks att bära i vår!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Veckans senaste modenyheter bjuder på perfekta basplagg till säsongens garderob i allt från den klassiska kavajen och jeansen till maxikjolen och tubtoppen. ELLEs shoppingredaktör Sandra Bohlin har scannat webbshopparnas nyheter och satt ihop 3 perfekta vårlooks att satsa på i år!

Modenyheter dam vår – 3 looks att sno rakt av

Klassisk chic, ton i ton eller varför inte våga satsa på den trendiga tubtoppen? Här är butikernas senatse nyheter och perfekta vårlooks du kan sno rakt av!

1. Casual look med randig kavaj

Jeansen, bastoppen och kavajen är alla nyckelplagg i vårens trendgarderob och gör sig perfekta tillsammans i en clean girl-look! Toppa med en snygg keps och bär platta slingbacks på fötterna.

modenyheter dam vår look 2023
Annons

2. Klassiskt ton i ton

Den beige tonen är alltid ett stilsäkert val och i vår bär vi den gärna ton i ton med fler komponenter i trendfärgen. Maxikjolen är ett måste i vårgarderoben 2023 och för en stilsäker vårlook stylar vi den med en stickad tröja, ett par färgglada örhängen och trendiga (och så sköna) Converse.

modenyheter dam vår look 2023

3. Vardagslook med festlig touch

Kostymbyxorna + korsettoppen = sant! Här är en look som ger dig en figurnära, trendig fit som fungerar både på kontoret men även till aw:n eller festen. Satsa på ett par klackar eller bekväma sneakers.

Annons
modenyheter dam vår look 2023

Foto: Imaxtree

Se mer:

Memory lane med Molly HammarBrand logo
Memory lane med Molly Hammar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons