Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Veckans modenyheter: 4 looks med solklar plats i semestergarderoben

31 maj, 2023 
AvEmmie Holmgren
semesterkläder
Spana in veckans nyheter från kedjorna. Vi listar de snyggaste semesterkläderna som finns i butik nu och fyra outfits du kan inspireras av.
Annons

Butikerna är just nu fyllda med lätta och och luftiga kläder som passar utmärkt i semestergarderoben. Vi har finkammat kedjorna på sommarnyheter och tagit fram 4 färdiga looks som du kan inspireras av eller sno rakt av!

Semesterkläder 2023 nyheter
Foto: Spotlight

nya plagg att addera i semestergarderoben – 4 trendiga looks

ELLE listar fyra strålande looks med luftiga plagg som precis landat i butikerna. Scrolla ner i artikeln för att ta del av plaggen vi bär på stranden eller en varm dag på stan!

Look 1: Avslappnade semesterkläder

Trendigt och bekvämt på samma gång, kan det bli bättre? En mjuk maxikjol måste vara bland sommarens mest komfortabla plagg. Matcha med ett par snygga sneakers så kan du gå till semesterns alla destinationer.

Annons
Semesterkläder 2023 avslappnande nyheter

Look 2: Semesterkläder i beige

Beige plus beige är likamed helt rätt i sommar! Addera gärna med en färgklick så blir outfiten genast roligare. Här har vi matchat med ett par sandaletter för en mer uppklädd look.

Semesterkläder 2023 beigea nyheter

Look 3: Lyxiga semesterkläder för stranden

Inta stranden med stil! Här har vi hittat sommarens snyggaste baddräkt i trendig enarmad modell. Matcha med en luftig kjol och bruna solglasögon så redo för både stranden och pool partyt!

Annons
Semesterkläder 2023 nyheter strandkläder

Look 4: Semesterkläder med inslag av denim

Nämn en kombo en bättre kombo än denim och linne – vi väntar. Här har vi matchat den perfekta strandväskan med en linneskjorta för en riktigt somrig strand-look.

Semesterkläder 2023 nyheter strandkäder

Se fler sommartrender här:

Trendigt sommarmode 2023Brand logo
Trendigt sommarmode 2023

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons