Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Modehuset Louis Vuitton visar cruise-kollektion i Monaco

27 maj, 2014 
AvJohanna Andersson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Louis Vuitton Cruise Line Show 2015 - Arrivals

Förra veckan visade det franska modehuset Louis Vuitton sin cruise-kollektion för våren 2015. Cruise är även kallat resort eller pre och syftar alltså till det tidigaste släppet av vårplagg, som faktiskt tycks släppas allt tidigare i och med att modevärlden snurrar fortare. Det är designern Nicolas Ghesquières första cruise-kollektion för modehuset sedan han tog över den prestigefulla posten efter Marc Jacobs och debuterade tidigare i vår med höstkollektionen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Visningen ägde rum i Monaco på Place du Palais, i ett stort transparent tält med mycket rymd och en digital inramning där golv och skärmar visade rörligt material skapat av Ange Leccia och med musik av Michel Gaubert. Många celebra gäster hade flugit in för att bevittna modeskådespelet, bland annat Adele Exarchopoulos, Charlotte Gainsbourg och Jennifer Connelly som du ser på reont-row-bilden ovan. Bland gästerna hittades även kungligheter då Prins Albert och Prinsessan Charlene av Monaco visade sitt intresse för modehuset genom sin närvaro.

Spana in höjdpunkterna från visningen och bläddra igenom alla looks här!

av JOHANNA ANDERSSON

httpv://youtu.be/VgKpZMceRWI

Annons