Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Modefilm med skådespelerskan Clémence Poésy

18 mar, 2014 
AvJohanna Andersson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
mytheresa_clemencepoesy_4_

Näst ut i raden av vackra kvinnor med stark modepersonlighet att porträtteras för webbshoppen MyTheresa.com är den franska skådespelerskan Clémence Poésy. Före Clémence har modeprofiler som Victoria Beckham, Laura Brown och Alexa Chung medverkat. I skinn- och paljettjackor från Saint Laurent samt kreationer från Erdem och Valentino ser vi den naturliga skönheten vant posera framför kameran i en modefilm och bilder tagna i Berlin i början av månaden.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Jag har en skjorta som var min mammas på 70-talet, den har en helt perfekt form. Jag har använt den så mycket att jag inte ens kan ta ut den ur min garderob längre eftersom att den är så tunn nu att jag tror att den kommer att gå sönder. Jag gillar tanken på att köpa något som man behåller länge, berättar i Clémence i filmen.

mytheresa_clemencepoesy_1
mytheresa_clemencepoesy_2
mytheresa_clemencepoesy_4
Annons
mytheresa_clemencepoesy_5
mytheresa_clemencepoesy_6
Annons
mytheresa_clemencepoesy_3

LÄNK TILL FILM: http://bcove.me/1pqd12xm

Annons