Modefilm med skådespelerskan Clémence Poésy

18 mar, 2014 
AvJohanna Andersson
Annons
mytheresa_clemencepoesy_4_

Näst ut i raden av vackra kvinnor med stark modepersonlighet att porträtteras för webbshoppen MyTheresa.com är den franska skådespelerskan Clémence Poésy. Före Clémence har modeprofiler som Victoria Beckham, Laura Brown och Alexa Chung medverkat. I skinn- och paljettjackor från Saint Laurent samt kreationer från Erdem och Valentino ser vi den naturliga skönheten vant posera framför kameran i en modefilm och bilder tagna i Berlin i början av månaden.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Jag har en skjorta som var min mammas på 70-talet, den har en helt perfekt form. Jag har använt den så mycket att jag inte ens kan ta ut den ur min garderob längre eftersom att den är så tunn nu att jag tror att den kommer att gå sönder. Jag gillar tanken på att köpa något som man behåller länge, berättar i Clémence i filmen.

Annons

mytheresa_clemencepoesy_1
mytheresa_clemencepoesy_2
mytheresa_clemencepoesy_4
mytheresa_clemencepoesy_5
Annons
mytheresa_clemencepoesy_6
mytheresa_clemencepoesy_3

LÄNK TILL FILM: http://bcove.me/1pqd12xm

Annons
Annons