Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Modeelitens bästa recept i ny kokbok!

04 aug, 2015 
AvAxel Scholtze
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Är du sugen på en pimento de padrón á la Mini Anden eller en biff tartar på Tina Törnqvists vis? Va’ kul – för nu har äntligen en kokbok släppts med hemliga recept från den svenska modeeliten: Modekokboken.

Det är April Emma Wickström som ligger bakom Modekokboken. En kokbok med samlade recept från några av Sveriges största modeprofiler.

– Jag har samlat Sveriges 31 främsta och mest prisade modeinspiratörer, en modedoktor, en matjournalist och en mästerkock för att laga inspirerande, moderiktiga recept. Resultat blev svenskt, trendigt, nyttigt, klassikt och framförallt vackert. En visuell och själslig resa där mat och filosofi blandas med mode, säger April Emma Wickström i en kommentar om boken.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Boken består av recept från bland annat skådespelerskan tillika vår bloggare Ruth Vega Fernandez, modejournalisten Susanne Ljung, supermodellen Frida Gustavsson, designer Ann-Sofie Back, kungliga hovstylisten Tina Törnqvist, stylisten Robert Rydberg, bloggaren Emma Elwin och Nudie-grundaren Maria Erixon.

Annons

Om det här gjorde dig sugen på goda recept så kolla in vår sida där vi samlat massor av härliga recept på allt mellan sallader till efterrätter till smoothies.

MODEKOKBOKEN_SNAP_6
MODEKOKBOKEN_SNAP_3
MODEKOKBOKEN_SNAP_7
Annons
MODEKOKBOKEN_SNAP_10
MODEKOKBOKEN_SNAP_1
Annons

Om det här gjorde dig sugen på goda recept så kolla in vår sida där vi samlat massor av härliga recept på allt mellan sallader till efterrätter till smoothies.

 

Annons