Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

21 snygga plagg med dragsko och rynkade detaljer

plagg med dragsko dam

Våren och sommaren 2021 är dragskon ett vanligt inslag i våra garderober – vi har listat de bästa köpen med rynkade detaljer.
26 april, 2021

2021 är dragskon en trenddetalj som vi ser extra mycket av på allt från klänningar till toppar och kjolar. Den rynkade effekten som uppstår är en silhuett som såväl stora internationella modehus som kedjorna har snappat upp och det finns varianter i alla prisklasser.

En dragsko som detalj är perfekt om du vill addera en sportig känsla till din look, men det är precis lika snyggt på klänningar och toppar till festligare tillfällen.

Foto: TT/Claire Guillon

Trendiga plagg med dragsko och rynkning 2021

Vi samlar säsongens snyggaste plagg med dragsko, snören och rynkning i allt från bomull till satin.

Mörkblå bomullsblus från Rodebjer. Den har knappar fram, överdimensionerade ballongärmar med dragsko samt dragsko fram och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Svart slipklänning från H&M. Den är gjord i linne och lyocell, har tunna axelband med knytning samt en dragsko i sidan som ger en asymmetrisk effekt, den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Grön blommig blus från Lindex. Den har långa ärmar, är V-ringad och har dragsko fram, du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Beige skortklänning från Theory. Den har långa ärmar, krage och dragsko i midjan med band som hänger ned. Den finns här (reklamlänk från Apprl).

Vit skjorta från Na-kd. Den är halvöppen med knappar, har en krage och långa ärmar samt en dragsko i sidan och finns här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Silvergrå mönstrad silkesklänning från Ganni. Den är V-ringad med en liten krage, har korta ballongärmar med resår och rynkning fram och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Anorak i läder från Arket. Den har stora bröstfickor, en luva, dragkedja fram samt dragsko nedtill och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Beige slipklänning från Orseund Iris. Den har tunna axelband och dragsko i båda sidorna vilket gör att du kan justera längden och även göra kjolen asymmetrisk. Du hittar den här (reklamlänk från Apprl).

Croppad vit hoodie från & Other Stories. Den har en huva med omlottskärning samt resår med dragsko nedtill, den finns här (reklamlänk från Adtraction).

Ceriserosa klänning från Iro. Den är ärmlös, har en liten öppning fram samt dragsko i midjan och finns här (reklamlänk från Apprl).

Beige ribbad tanktop från H&M. Den har hög skärning, har justerbar dragsko i sidorna som gör att du kan ändra längden och finns här (reklamlänk från Adtraction). Den finns även i svart här (reklamlänk från Adtraction) och vitt här (reklamlänk från Adtraction).

Svart silkeskjol från Helmut Lang. Den har slits bak, dragsko fram och i sidorna och finns här (reklamlänk från Apprl).

Lila topp från Monki. Den är V-ringad, har långa ballongärmar samt dragsko fram och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Figurnära klänning från Gestuz. Den har halvpolo, en öppning i ryggen, slits samt rynkning på ena sidan och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Beige ribbad topp från NLY Trend. Den har långa ärmar, dragsko i sidorna och finns här (reklamlänk från Awin.com).

Beige klänning från Na-kd. Den har tunna axelband, dragsko i sidorna och finns här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Svart blus från Cecilie Bahnsen. Den är i en peplum-modell, har puffärmar, samt dragsko i ärmsluten, nedtill och i den öppna ryggen bak. Du hittar den här (reklamlänk från Apprl).

Vit klänning med svarta prickar från & Other Stories. Den är V-ringad, har knytning i midjan samt dragsko ovanpå axlarna och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vit t-shirt från Helmut Lang. Den är gjord i bomull, har cutouts på axlarna samt dragsko i sidorna och finns här (reklamlänk från Apprl).

Vit klänning från Na-kd. Den har långa ärmar, cutout i ena sidan samt dragsko i sidorna och finns här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Lång ljusgul klänning från H&M. Den har långa ärmar, en klädd resår i midjan samt en V-ringning med dragsko och finns här (reklamlänk från Adtraction).

2:33

Efter reklamen: Här är modetrenderna att satsa på våren 2021

(2:33)

Missa inte

Våren och sommarens finaste klänningar i blått – 22 vackra varianter

22 tidlösa kavajer – perfekta att bära som vårjacka

Vi älskar lavendel och lila nyanser – 20 nyheter i butik