Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

21 snygga plagg med dragsko och rynkade detaljer

26 apr, 2021 
AvCecilia Persson
plagg med dragsko dam
Våren och sommaren 2021 är dragskon ett vanligt inslag i våra garderober – vi har listat de bästa köpen med rynkade detaljer.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

2021 är dragskon en trenddetalj som vi ser extra mycket av på allt från klänningar till toppar och kjolar. Den rynkade effekten som uppstår är en silhuett som såväl stora internationella modehus som kedjorna har snappat upp och det finns varianter i alla prisklasser.

En dragsko som detalj är perfekt om du vill addera en sportig känsla till din look, men det är precis lika snyggt på klänningar och toppar till festligare tillfällen.

Trendiga plagg med dragsko och rynkning 2021

Vi samlar säsongens snyggaste plagg med dragsko, snören och rynkning i allt från bomull till satin.

Annons
blus med ballongärmar och dragsko

Mörkblå bomullsblus från Rodebjer. Den har knappar fram, överdimensionerade ballongärmar med dragsko samt dragsko fram och finns här (reklamlänk).

svart slipklänning

Svart slipklänning från H&M. Den är gjord i linne och lyocell, har tunna axelband med knytning samt en dragsko i sidan som ger en asymmetrisk effekt, den finns här (reklamlänk).

Annons
blommig blus

Grön blommig blus från Lindex. Den har långa ärmar, är V-ringad och har dragsko fram, du hittar den här (reklamlänk).

beige skjortklänning från theory

Beige skortklänning från Theory. Den har långa ärmar, krage och dragsko i midjan med band som hänger ned. Den finns här (reklamlänk).

Annons
skjorta med dragsko

Vit skjorta från Na-kd. Den är halvöppen med knappar, har en krage och långa ärmar samt en dragsko i sidan och finns här (reklamlänk).

rynkad klänning från ganni

Silvergrå mönstrad silkesklänning från Ganni. Den är V-ringad med en liten krage, har korta ballongärmar med resår och rynkning fram och finns här (reklamlänk).

Annons
svart anorak i skinn

Anorak i läder från Arket. Den har stora bröstfickor, en luva, dragkedja fram samt dragsko nedtill och finns här (reklamlänk).

slipklänning

Beige slipklänning från Orseund Iris. Den har tunna axelband och dragsko i båda sidorna vilket gör att du kan justera längden och även göra kjolen asymmetrisk. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
hoodie med dragsko

Croppad vit hoodie från & Other Stories. Den har en huva med omlottskärning samt resår med dragsko nedtill, den finns här (reklamlänk).

ceriserosa klänning

Ceriserosa klänning från Iro. Den är ärmlös, har en liten öppning fram samt dragsko i midjan och finns här (reklamlänk).

Annons
beige ribbat linne med dragsko

Beige ribbad tanktop från H&M. Den har hög skärning, har justerbar dragsko i sidorna som gör att du kan ändra längden och finns här (reklamlänk). Den finns även i svart här (reklamlänk) och vitt här (reklamlänk).

svart kjol med dragsko

Svart silkeskjol från Helmut Lang. Den har slits bak, dragsko fram och i sidorna och finns här (reklamlänk).

Annons
lila rynkad topp

Lila topp från Monki. Den är V-ringad, har långa ballongärmar samt dragsko fram och finns här (reklamlänk).

rynkad klänning

Figurnära klänning från Gestuz. Den har halvpolo, en öppning i ryggen, slits samt rynkning på ena sidan och finns här (reklamlänk).

Annons
långärmad ribbad topp

Beige ribbad topp från NLY Trend. Den har långa ärmar, dragsko i sidorna och finns här (reklamlänk).

beige rynkad klänning

Beige klänning från Na-kd. Den har tunna axelband, dragsko i sidorna och finns här (reklamlänk).

Annons
svart blus från cecile bahnsen

Svart blus från Cecilie Bahnsen. Den är i en peplum-modell, har puffärmar, samt dragsko i ärmsluten, nedtill och i den öppna ryggen bak. Du hittar den här (reklamlänk).

vit prickig klänning

Vit klänning med svarta prickar från & Other Stories. Den är V-ringad, har knytning i midjan samt dragsko ovanpå axlarna och finns här (reklamlänk).

Annons
vit thsirt med dragsko

Vit t-shirt från Helmut Lang. Den är gjord i bomull, har cutouts på axlarna samt dragsko i sidorna och finns här (reklamlänk).

vit klänning med cutout

Vit klänning från Na-kd. Den har långa ärmar, cutout i ena sidan samt dragsko i sidorna och finns här (reklamlänk).

Annons
ljusgul långklänning

Lång ljusgul klänning från H&M. Den har långa ärmar, en klädd resår i midjan samt en V-ringning med dragsko och finns här (reklamlänk).

Här är modetrenderna att satsa på våren 2021Brand logo
Här är modetrenderna att satsa på våren 2021

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons