Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Så klär du dig perioden mellan sommar och höst

31 aug, 2021 
AvCecilia Persson
höstplagg att bära i september
Är du osäker på vad du ska bära nu under säsongen mellan sommar och höst? Lugn – här har vi samlat 15 fina höstplagg som förlänger sommarkänslan!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vi lämnar just nu den sista sommarmånaden och kliver rakt in i den officiella höstmånaden september. Men om du inte heller är redo att släppa sommaren helt än så behöver du inte ställa om till mörka färger och material som hör vinterhalvåret till – vi har nämligen samlat 15 höstplagg som förlänger sommarkänslan.

Snygga plagg hösten 2021

Höstens färger går inte bara i neutrala toner – tvärtom ser vi många olika nyanser i höstmodet. Här hittar du 15 höstplagg i pasteller och ljusa nyanser som vitt och beige, med somriga silhuetter som matchande set och midikjol – vilken variant väljer du?

Annons

Ulljacka, Wera

Den här stilrena jackan med sin minimalistiska linjer kommer att bli en stor favorit i höst! Den går i en ljusgrå nyans och är gjord i en värmande ullblandning. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

ulljacka från Wera hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

Rosa blus, Ganni

Bryt av looken i mörka och neutrala toner med den här ljusrosa toppen, med en romantisk touch i form av volanger i ringningen, på ärmarna och nedtill. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

rosa topp från Ganni hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

VITA JEANS, H&M

Den vida jeanssiluetten fortsätter att dominera i höst, och de här vita jeansen kommer att vara lika snygga under hösten och vintern som i vår. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
vita vida jeans hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Loafers, & Other Stories

Säsongen för öppna skor är långtifrån över – tvärtom kan du bära dem långt in på hösten. Dessa loafers med chunky sula är gjorda i läder, har ett guldfärgat spänne fram och finns även i beige, läs mer och köp dem här (reklamlänk).

svarta loafers med chunky sula hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Stickad klänning, Lisa Yang

Den stickade klänningen är ett av säsongens stora trendplagg, och den här ribbstickade varianten i beige är dessutom både mjuk och värmande i 100 % kashmir. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
stickad klänning i kashmir från Lisa Yang hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Läs även: Därför är stickade klänningen plagget att räkna med hösten 2021

Matchande set, H&M

Anamma känslan av en ny termin, oavsett om du studerar eller jobbar, med det här blårutiga setet som påminner om en skoluniform. Skjortan har krage och långa ärmar och finns här (reklamlänk). Den plisserade minikjolen är lika fin barbent med chunky boots som med strumpbyxor under när det blir kallare, läs mer och köp den här (reklamlänk).

matchande rutigt set med skjorta och kjol från H&M hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

Jacka, By Malene Birger

Lys upp i det stundande höstmörkret med den här vita army-inspirerade jackan, som är lika snygg med bara ben nu som över den stickade tröjan. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
vit utilityjacka från By Malene Birger hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

Stickad klänning, Ganni

Färg är aldrig fel, särskilt inte den snygga ljusblå nyansen på den här långärmade stickade klänningen med fyrkantig ringning. Ett givet plagg som piggar upp hela hösten och vintern! Läs mer och köp den här (reklamlänk).

stickad blå klänning från Ganni hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Höga stövlar, Na-kd

De här knähöga stövlarna i läder lyfter vilken outfit som helst med sin ljust beiga nyans. Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

Annons
beige höga stövlar i skinn från Na-kd hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till stövlarna.

Kostym, H&M

Den matchande kostymen är helt rätt hösten 2021, och istället för den klassiska svarta kostymen så satsar vi gärna på en i ljusare nyanser. Den här från H&M har en något oversized passform – kavajen är enkelknäppt och finns här (reklamlänk). Byxorna har en stilsäker vid passform som smalnar av något nedtill, pressveck samt hög midja, läs mer och köp dem här (reklamlänk).

ljusbeige kostym från H&M hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.

Läs även: Säsongens snyggaste kostymset – 10 köp vi älskar

Annons

Matchande set, By Malina

By Malinas höstkollektion är fylld av färg – och vi älskar det! Delarna i det här matchande setet i ett satinliknande material är lika fina att bära tillsammans som var för sig. Den långärmade toppen är draperad framtill och finns här (reklamlänk). Kjolen i midilängd har hög midja, läs mer och köp den här (reklamlänk).

matchade gult set i satin från By Malina hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

Klänning, Na-kd

Du kan fortsätta att bära sommarens populära silhuett med puffärm och hjärtformad ringning även i höst, gärna i mer höstbetonade och dova färgtoner som på den här klänningen i gammelrosa, beige och vinrött. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
långärmad blommig klänning från Na-kd hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Vit skjorta, H&M

En klassisk vit skjorta är ett givet basplagg under sommarmånaderna, men är lika given i basgarderoben året om. Den här varianten från H&M är i en klassisk modell och ljusar upp outfits som annars går i klassiska hösttoner som brunt, beige och svart. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

vit skjorta i bomull för dam från H&M hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

Midikjol, Stine Goya

Även om du väljer klänningar och kjolar i längre modeller så kan du låta dem fortsatt gå i somriga toner. Den här isblå kjolen kommer vara en favorit i garderoben under samtliga årstider! Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
ljusblå satinkjol från Stine Goya hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen

Matchande set, Gina tricot

Det matchande setet lever vidare även i höst! Det här gröna med rynkade detaljer består av en topp och kjol – toppen är croppad och har tunna axelband, du hittar den här (reklamlänk). Kjolen har hög midja och dragsko i sidorna, läs mer och köp den här (reklamlänk).

Grönt rynkat set med dragsko från Gina tricot hösten 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

Vill du ha fler tips på hur du kan klä dig nu mellan sommar och höst? Spana in fler tips på hur du kan bära sommarens plagg även under hösten hos Baaam!

Designerdrinken 2021Brand logo
Designerdrinken 2021

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons