Mini Rodini samarbetar med Colette

21 feb, 2015 
AvHelena Wiklund
Annons
colette_minirodini_logo1

Vissa kläder klarar båda leriga lekar och busiga brottningsmatcher. Hög kvalitet och lekfulla print är ledorden för barnklädmärket Mini Rodini. Nu inleder företaget ett samarbete med det lyxiga Parisvaruhuset Colette. Minikollektionen består av en t-shirt och en collegetröja, båda i 100% ekologisk bomull. Vi ställde några frågor till Helena Filipsson, kommunikationschef på Mini Rodini.

Hur kom det sig att ni startar samarbete med Colette?

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Vi har alltid gillat Colette och har en längre tid haft en dialog med dem om att vilja samarbeta. Mini Rodini och Colette har alltid känts som ett bra, spännande samarbete mellan två kreativa varumärken. När Cassandra designade SS15-kollektionen passade temat och printen för Colette och samarbetet föddes. 

Annons

Eftersom kollektionen bara består av två plagg, hur kunde ni bestämma er?

Colette har varit med och valt design till samarbetet och färgen är hämtad från Colettes blåa färg.

Av Helena Wrete

Annons
Innehåller annonslänkar