Mingel: Cartiers exklusiva lanseringsfest i Los Angeles

09 maj, 2017 
AvJenny Fredriksson
I fredags bjöd Cartier på en stor lanseringsfest i Los Angeles för sin nya klocksatsning, den ikoniska klockan Panthère. Det var champagne, lyxiga cocktails och härliga uppträdanden av Alicia Keys och DJ:n Marc Ronson. Och självklart en massa härligt kändismingel på Milk Studios i Hollywood.
Annons

Några av de kända gäster som minglade på det lyxiga partyt var Sofia Coppola, Sienna Miller, Dakota Johnson, Lily Collins, Kirsten Dunst, Miranda Kerr, Alicia KeysMark Ronson, Dita von Teese och Rachel Zoe.

Filmregissören Sophia Coppola har spelat in reklamfilmen tillsammans med den spirande unga stjärnan Courtney Eaton och även den karismatiska systerduon Amanda Sudano och Brooklyn Sudano, döttrar till discodrottnigen Donna Summer.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Panthèr är en ikonisk klockmodell från 1980 som Cartier har re-lanserat med buller och bång. Klockan släpps den 1 juni. Här kan du kika på underverket och kanske klicka hem en dyrgrip.

LÄS OCKSÅ:

Dakota Johnson

Dree Hemmingway

Dita von Teese

Julie Deply

Kirsten Stewart

Annons

Poppy Delevingne

Courtney Eaton

Brooklyn och Amanda Sudano

Annons

Sienna Miller

Sofia Coppola

Leila Ndabirabe

Annons

Arizona Muse

Caro Daur, Olivia Culpo och Negin Mirsalehi

Annons