Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Mina bästa: Elin Alemdar!

11 sep, 2015 
AvAxel Scholtze
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ELLEs intervjuserie Mina Bästa är tillbaka – i en uppdaterad höst-edition!

Ja, sommaren var kort och nu är hösten här – men var inte ledsen för det. Under hösten kommer du få möta många av modevärldens största profiler som fortsätter att presentera sina favoriter. Först ut denna härliga septemberfredag är Elin Alemdar bakom märket Stylein aktuell med pop-up butik i Sturegallerian!

LÄS MERTitta in i Elin Alemdars badrumsskåp och läs om alla hennes bästa skönetshemligheter!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Mitt bästa kärleksminne… I baren på resturang Kåken när man för första gången såg min man Kamran.

Mitt bästa frukosttips… Extremt starkt kaffe! Jag är inte så rolig på morgonen överlag och behöver minst tre koppar innan jag håller en längre konversation.

…ytterplagg: En hellång mockakappa från vår AW15-kollektion.

Stylein5

…träningsform: Väldigt ofta och väldigt korta pass! Jag tränar cirka fem dagar i veckan och högst 40 minuter åt gången. Gärna på morgonen och ofta på ett utegym i närheten av vårt hus.

Annons

…app: Instagram… @worldofstylein

…jobbminne: Oj, va svårt… nu ligger vår lansering av SS16 väldigt färskt i minnet och jag är så lycklig över hur fint Linn Hägglund valt att strama åt hela stylingen och hur hon pushade mig i att våga hålla det tydligt och avskalat. Euforin som infinner sig när vi känner att allt stämmer är så svårslagen.

Stylein4

…resmål: Kapstaden, alla gånger. Älskar maten, vinet och solen.

…stiltips: Kvalité och passform måste alltid vara grundstenarna till en design och jag sätter mycket stolthet i att designa skandinaviskt tidlöst mode som just håller långt över säsonger och trender.

Annons

…hårvårdstips: Jag använder bara SachaJuan. Jag är så glad att jag funnit ett märke som känns bra för styling och återfuktning av mina stackars slitna toppar. SachaJuan gjorde även håret på vår senaste visning under modeveckan.

…bästa cocktail: Jag älskar ju min champagne…Piper Heidsieck-bubblor gör mig lycklig vilken dag som helst.

Stylein3

…festminne: Alla gånger jag dansat barfota i eftermiddagssolen på någon vacker strand i Ibiza med närmsta vännerna och familj.

….bästa tips: Ibiza Global Radio – streama musik som får mig tillbaka till min favorit-ö i världen.

…bästa smycke: Jag bar aldrig smycken fram till dagen jag blev friad till. Sen gick det utför haha… Jag har fått upp ögonen för magin i diamanter och har nyligen designat ett eget diamantarmband som jag håller väldigt kärt.

Stylein1

…hudvårdstips: Jag älskar Filorga! Efter många år av många olika varumärken kan jag garantera att de erbjuder, i min åsikt, den bästa kvalitén på sina produkter.

Annons

…bästa kyss: Sekunderna efter att Kamran friade till mig vid havet i New Port, Rhode Island.

…bästa bok: Jag är ett stort fan av Theodor Kallifatides, har läst de flesta av hans böcker flera gånger om. Han behandlar det svenska språket på ett sätt som ingen svenskfödd någonsin gjort enligt mig. Tänk om alla invandringsfientliga krafter någon gång kan inse värdet av att ha en mångkulturell mix i vackra Sverige.

…hösttips: Får jag svara ett plagg från Stylein? Isåfall, vår ribbstickade polo i underbar merinoull.

Stylein2

Bild från ELLEs septembernummer! Emma Oak fotograferad av Sara Bille och stylad av Josephine Aune.

…festlook: Snarare påklätt än avklätt, och med exklusiva skor som gör att känslan av fest finns där. Jag tycker om looks som dels fungerar till jobbet men som lätt går att svira om till en kvällsoutfit.

…ordspråk: ”Vad är det värsta som kan hända?”

Foto Emma Svensson/Studio Emma Svensson, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons