Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Så blev Gucci-visningen modeveckans snackis

22 feb, 2018 
AvJenny Fredriksson
Guccivisningen på Fashion Week.
Gårdagens stora snackis under Milanos modevecka var Guccis visning. Det var inte väskorna som stod för uppståndelsen utan lite mer morbida accessoarer som avhuggna huvud, babydrakar och ormar.
Annons

Guccis kreativa chef Alessandro Michele verka ha streckkollat på HBO-serien Game of Thrones. I designerns höstkollektion hittar vi nämligen allt från drakar, karaktärer från serien och futuristiska sci-fi cyborgreferenser. Det var mycket att titta på och smälta under visningen, både mode- och stämningsmässigt.

Visningen anordnades i huvudkvarter via Via Mecenate i Milano. Scenen var uppbyggd som en operationssal med kirurgbord och starka operationslampor. Första chocken från catwalken slog till när modellerna kom inbärandes på huvudreplicas och strax därefter bar de på en sovande babydrakar, ödlor och ormar. Ni måste se det för er själva!

Scrolla ner för att spana in de Milanos mest omtalade accessoarer

Rutig kappa från Gucci.
Gucci

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Blommig blus från Gucci.
Gucci
Prickig outfit från Gucci.
Gucci
Stora halsband från Gucci.
Gucci
Ljusblå outfit från Gucci.
Gucci

Foto: Imaxtree

Läs mer:

Annons