Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Midiklänningar med smala band att bära 2020

06 apr, 2020 
Slipklänningar och midiklänningar 2020
Slipklänningen är både trendig och multifunktionell och ett perfekt basplagg garderoben. Svira omkring i den på hemmaplan eller ute på vift senare i sommar – här är slipklänningarna vi vill bära i år.
Annons
Här är de viktigaste modetrenderna våren 2020Brand logo
Här är de viktigaste modetrenderna våren 2020

Bär den hemma eller på vift i sommar! 90-talets älskade minimalistiska klänning blev extra älskvärd under sommarsäsongen förra året – och i år är den minst lika populär (om inte ännu mer!). Det är givetvis slipklänningen med smala spaghettiband och (helst) i en midilång modell vi pratar om.

Slipklänning i leopard från streetstyle under modevecka i Köpenhamn.

Så stylar du slipklänningen bäst

Bär den som den är, tillsammans med snygga sneakers eller till ett par slip-in sandaler. Vid kyligare dagar kan du enkelt addera en grovstickad tröja över. Och till fest då? Byt ut sandalerna mot höga sandaletter och välj en oversized kavaj med ett par rejäla statement-örhängen. Håller du dig hemma kan du givetvis styla slipklänningen med årets skönaste tofflor. Hur som – slipklänningen är ett multifunktionellt komplement till garderoben som du inte vill missa (vi lovar!).

Annons

15 slipklänningar att glida runt i 2020

En aprikos sommardröm till slipklänning!

En aprikos sommardröm till slipklänning! Spana in denna vackra klänning här. (reklamlänk)

slipklänning i beige från Gina tricot.

Denna variant går i årets trendfärg beige och har dekorativa axelband med pärlor. Spana in denna vackra klänning här. (reklamlänk)

Annons
Brunslipklanning från arket.

Chokladbrunt gör sig extremt bra ihop med en grovstickad tröja eller kofta i beige men även till klassiskt vitt. Spana in denna vackra klänning här. (reklamlänk)

Marinblå slipklänning från Filippa K.

Marinblått är alltid ett säkert och klassikt kort under sommarmånaderna. Bär denna med en blå/vit-randig tröja och vita sneakers för en perfekt skärgårdslook. Spana in denna vackra klänning här. (reklamlänk)

Annons
Brun/beiga nyanser blir sällan fel, speciellt inte när det kombineras med fina detaljer som på denna klänning.

Nyanser i brunt eller beige blir sällan fel, speciellt inte när det kombineras med fina detaljer som på denna klänning. Spana in denna vackra klänning här. (reklamlänk)

Svart slipklänning från Arket.
Annons
beige slipklänning från Cos.

Bedårande i beige! Den här stickade slipklänningen ger en elegant känsla med sina neutrala snitt. Spana in den vackra klänningen här. (reklamlänk)

Slipklänning från anine bing.

Svart möter spets är en kombination att satsa på till fest. Addera kavajen och du är klar! Spana in den här vackra klänningen här. (reklamlänk)

Annons
grå klänning från arket.

Grått är flott och lika så denna klänning i midi-längd. Spana in klänningen här. (reklamlänk)

Slipklänning i beige med justerbara band och ett fint fall.

Den här vackra slipklänningen har justerbara band och ger ett fint fall. Spana in klänningen här. (reklamlänk)

Annons
mintgrön slipklänning från Second female.

Denna mintgröna variant med fint fall är väldigt fin att bära tillsammans med den grövre militärinspirerade armyjackan och ett par vita sneakers. Spana in klänningen här. (reklamlänk)

Sommardrömmen i svart med dekorativa detaljer och vackert fall från Sir the label.

Sommardrömmen i svart med dekorativa detaljer och vackert fall. Spana in den här klänningen här. (reklamlänk)

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons