Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Midiklänningar med smala band att bära 2020

Slipklänningar och midiklänningar 2020

Slipklänningen är både trendig och multifunktionell och ett perfekt basplagg garderoben. Svira omkring i den på hemmaplan eller ute på vift senare i sommar – här är slipklänningarna vi vill bära i år.
06 april, 2020

 

Bär den hemma eller på vift i sommar! 90-talets älskade minimalistiska klänning blev extra älskvärd under sommarsäsongen förra året – och i år är den minst lika populär (om inte ännu mer!). Det är givetvis slipklänningen med smala spaghettiband och (helst) i en midilång modell vi pratar om.

Slipklänning i leopard från streetstyle under modevecka i Köpenhamn.

Så stylar du slipklänningen bäst

Bär den som den är, tillsammans med snygga sneakers eller till ett par slip-in sandaler. Vid kyligare dagar kan du enkelt addera en grovstickad tröja över. Och till fest då? Byt ut sandalerna mot höga sandaletter och välj en oversized kavaj med ett par rejäla statement-örhängen. Håller du dig hemma kan du givetvis styla slipklänningen med årets skönaste tofflor. Hur som – slipklänningen är ett multifunktionellt komplement till garderoben som du inte vill missa (vi lovar!).

15 slipklänningar att glida runt i 2020

En aprikos sommardröm till slipklänning!

En aprikos sommardröm till slipklänning! Spana in denna vackra klänning här. (reklamlänk från Adtraction)

slipklänning i beige från Gina tricot.

Denna variant går i årets trendfärg beige och har dekorativa axelband med pärlor. Spana in denna vackra klänning här. (reklamlänk från Apprl)

Brunslipklanning från arket.

Chokladbrunt gör sig extremt bra ihop med en grovstickad tröja eller kofta i beige men även till klassiskt vitt. Spana in denna vackra klänning här. (reklamlänk från Adtraction)

Marinblå slipklänning från Filippa K.

Marinblått är alltid ett säkert och klassikt kort under sommarmånaderna. Bär denna med en blå/vit-randig tröja och vita sneakers för en perfekt skärgårdslook. Spana in denna vackra klänning här. (reklamlänk från Apprl)

Brun/beiga nyanser blir sällan fel, speciellt inte när det kombineras med fina detaljer som på denna klänning.

Nyanser i brunt eller beige blir sällan fel, speciellt inte när det kombineras med fina detaljer som på denna klänning. Spana in denna vackra klänning här. (reklamlänk från Adtraction)

Svart slipklänning från Arket.

Den lilla svarta? Ja, tack! Missa inte att spana in ryggdetaljen på denna vackra klänning. (reklamlänk från Adtraction)

beige slipklänning från Cos.

Bedårande i beige! Den här stickade slipklänningen ger en elegant känsla med sina neutrala snitt. Spana in den vackra klänningen här. (reklamlänk från Apprl)

Slipklänning från anine bing.

Svart möter spets är en kombination att satsa på till fest. Addera kavajen och du är klar! Spana in den här vackra klänningen här. (reklamlänk från Apprl)

grå klänning från arket.

Grått är flott och lika så denna klänning i midi-längd. Spana in klänningen här. (reklamlänk från Adtraction)

Slipklänning i beige med justerbara band och ett fint fall.

Den här vackra slipklänningen har justerbara band och ger ett fint fall. Spana in klänningen här. (reklamlänk från Apprl)

mintgrön slipklänning från Second female.

Denna mintgröna variant med fint fall är väldigt fin att bära tillsammans med den grövre militärinspirerade armyjackan och ett par vita sneakers. Spana in klänningen här. (reklamlänk från Adtraction)

Sommardrömmen i svart med dekorativa detaljer och vackert fall från Sir the label.

Sommardrömmen i svart med dekorativa detaljer och vackert fall. Spana in den här klänningen här. (reklamlänk från Apprl)

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Trendiga och snygga örhängen att bära i vår och sommar

12 stilsäkra och lyxiga pyjamasset att bära hemma

Trendiga boyfriendskjortor i oversized modell 2020