Michelle Obama bar svenskt i Globen

Michelle Obama föreläser i Globen

Michelle Obama fyllde Globen med sin bokturné igår, iklädd en sommargrön kostym från Acne. Det matchade hon med glittriga skor och att ej förglömma - en turkos manikyr!
11 april, 2019

Under onsdagen var det dags för Michelle Obamas bokturné att inta Globen i Stockholm. Föreläsningen som fått namnet Becoming: An intimate conversation with Michelle Obama, bygger på självbiografin som släpptes i november förra året.

Under kvällen hälsade hon på publiken på svenska och blev sedan intervjuad av den amerikanska komikern Phoebe Robinson, som agerade moderator.

Att hålla sin inre flamma vid liv

I ett fullsatt Globen avverkades ämnen som hennes stora driv, tiden som first lady, relationen med Barrack Obama och hur hon vill inspirera unga tjejer.

– Jag vill vara personen som hjälper unga tjejer och unga personer att hålla sin inre flamma vid liv, sa hon under föreläsningen.

Bar kostym från Acne

På scen bar hon en specialdesignad kostym med strassdekorationer från det svenska märket Acne Studios. Den sommargröna kostymen är inspirerad av look 12 i höst och vinterkollektionen 2019.

I looken ingick också ett par glittriga skor och en turkos manikyr.

Det här är inte första gången Michelle Obama väljer att bära design från samma land som hon föreläser i. Under föreläsningen i Köpenhamn under veckan valde hon att bära en laxrosa kostym med glittriga inslag av den danska designern Stine Goya.

Läs mer:

Exklusiv intervju med ELLE: Michelle Obama är fortfarande optimistisk

Barack Obama överraskade Michelle med en video på bröllopsdagen

Michelle Obama bar Beyoncés ikoniska outfit på Queen Beys födelsedag