Säg hej till Michelle Abisatou Jeng – ny profil på ELLE

Michelle Abisatou Jeng

Rasmus Lindahl
Michelle Abisatou Jeng är en av ELLEs nya profiler – som inspirerar med mode, mat och arkitektur. Hon arbetar med fastigheter och som modell, vilket vi får följa i hennes kanaler!
02 augusti, 2021
1:44

Efter reklamen: Möt ELLEs nya profil: Michelle Abisatou Jeng

(1:44)

Michelle, stort välkommen! Hur känns det att bli en del av ELLE?

– Tusen tack! Det känns helt fantastiskt! ELLE har länge varit en av mina största inspirationskällor inte minst när det kommer till mode, men även för mat och dekoration. Att några av de profiler som jag inspireras av allra mest är en del av ELLE-familjen, gör ju även att jag tycker att detta känns extra kul och ärofyllt.

Så för dem som inte vet – vem är du?

– Jag är en snart 30-årig storstadstjej som älskar stadslivet och allt vad det innebär. Spontana middagar på allt ifrån den senaste hypade street food-restaurangen till Michelinstjärnerestauranger, frukost på mysiga caféen och vinkvällar med vänner till att strosa runt och uppskatta vacker arkitektur.

Michelle arbetar med fastigheter och har även ett stort intresse för aktier och investeringar. Hon modellar även via sin agentur Mikas vilket vi får ta del av i hennes kanaler. Vardagen kryddar hon med kreativitet i form av mode och kläder, när det kommer till stil blandar hon gärna gammalt och nytt, budget med lyx och stilrent med unika detaljer.

Hur skulle du beskriva din stil med tre ord?

– Varierad, eller kanske till och med ambivalent?! Enkel och bekväm.

Vad kommer vi att följa i dina kanaler?

– På min instagram @aboutaby delar jag framförallt mode, oftast i form av outfitbilder, modellbilder och annat som försiggår i min vardag. Jag är ju en sann foodie och älskar arkitektur, därför händer det att jag även delar bilder på god mat och vackra byggnader jag stöter på.

Vi lever ju i en speciell tid, vad längtar du efter allra mest just nu?

– Jag längtar tills den stora massan fått vaccin mot covid-19, och till att vi i världen når en sådan nivå att vi kan skydda de som inte har möjlighet att ta vaccinet. På ett personligt plan längtar jag allra mest efter att få gå på en spelning - gärna på någon mysig bar med ett glas i handen, lite tilltugg och i sällskap av vänner.

Berätta något vi inte vet om dig!

–Innan mitt intresse för fastigheter tilltog så drömde jag länge om att bli pilot!